[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Moarte zebra roz  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

Sunt de acord cu tine CcC, am vazut multe combinatii care teoretic nu ar fi trebuie sa mearga .... chiar eu am avut beta cu guppy si nu a fost absolut nici o problema ... ever, desi se stie ca raman gupanii fara cozi daca flutura mult din ele pe la nasul betanului.
Deci xenon, cand vrei sa iti iei pestisori sa te uiti pe net ce dimensiuni maxime au .. microrasbore, hasemania nana, Pseudomugil gertrudae, Hemigrammus rhodostomus sunt cateva exemple de pesti mai mici ... dar de card - la tine incape UN card mititel DAR nu mai ai loc si de RCS .... sincer ... ori / ori adica ori card ori RCS .... parerea mea. Si 2 melci frumosi.
LE: si poti da pestii fara probleme, ii pui la donatii si incerci ca persoana care vine sa ii ia sa aiba masina, sa ii ia cat mai aproape de casa ta ... ii tii sub geaca atunci cand esti afara, si apoi in masina pretendentului.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/02/2012 10:05:42

[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Legat de rcs, intr-un acvariu ii tin si eu cu neoni, DAR este plantat destul de mult si nu lipseste moss-ul. Se inmultesc, am constant pui, insa ce-i drept nu se aventureaza prin acvariu decat adultii mai mari. Puii stau sub si prin moss. Iar adultii daca indraznesc sa inoate prin apa, imediat sunt fugariti de pesti (desi nu am vazut sa ii prinda. totusi am mai vazut creveti sariti din apa. probabil in fuga lor gresesc directia); in rest, pe plante/pietris sunt ok.

Dar totusi cea mai ok solutie pentru creveti ar fi un acvariu dedicat lor. Atunci ii vei putea vede misunand in liniste, adulti si pui cot la cot...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Imi plac exemplele date si am sa caut pe internet informatii despre fiecare ca sa pot vedea pe care ma hotarasc sa iau.Momentan sa vad la un coleg daca doreste pesti pt acvariul lui daca nu ii voi pune la donatii.Multumesc.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: