[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
"Acvariul Meu - Jurnal"  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

@Dolly nu vreau sa te contrazic cu temperatura la carasi, dar eu am vazut multe iazuri (nu fizic, ci online) cu carasi chiar si pe timpul iernii, care se mai si inmulteau necontrolat...

.
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

djphazer wrote:@Dolly nu vreau sa te contrazic cu temperatura la carasi, dar eu am vazut multe iazuri (nu fizic, ci online) cu carasi chiar si pe timpul iernii, care se mai si inmulteau necontrolat...

Pai eu tocmai acest lucru vroiam sa-l subliniez - carasul este un peste de apa rece. Temperatura optima pentru el este de 10-20 grade. Daca este tinut la temperaturi mai mari sa nu va mirati ca se imbolnaveste usor, ca mananca ca un spart, ca pluteste la suprafata sau sta tot timpul nemiscat.
Iar temperatura pentru ancistrus e cam de 23-27.
diana-i
Junior member
[Avatar]

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 04/12/2010 02:00:28

[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Scuzati, am citit printre randuri si probabil am incrucisat ochii stand cu capul intr-o parte sau ceva . Din nou am probleme mari cu somnul (cred ca stii...) si nu mai judec limpede. Scuze inca odata.

.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: