[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Boala gaurilor in cap!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Da, poate sa fie un inceput de evolutie... faptul ca buba evolueaza "spre exterior" este de bun augur, deoarece iti ofera posibilitatea sa tratezi pestele... eu l-as scoate afara si as tampona rana aia, zilnic. Il tii intr-un prosop si-l tamponezi cu o bucata de vata. Cauta unguent cu antibiotic, folosit in uz uman (daca nu cumva lucrurile au evoluat, si daca nu gasesti la magazinele specializate ceva gata facut pentru pesti).

- tine apa cat mai curata,
- putin albastru de metil, doar cat sa "colorezi" apa... cu rol de dezinfectant.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

eu am mai gasit asta,dar vroiam confirmare cuiva care a tratat asa ceva

Tratamentul gaurilor an cap ar fi,separarea pestelui in acvariu carantina,schimb de apa 30%zilnic,curatarea filtrelor,spalarea geamurilor,administratea medicamentului metronidazol 1 pastila 20-25 l apa,se administreaza seara si se ridica temperatura treptat pana la 30 g,gresesc cu ceva?

Multumesc Koala de raspunsul promt
[Yahoo!]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Am facut cateva poze mai clare,parca s a mai marit
[Thumb - DSC05908.JPG]

[Thumb - DSC05900.JPG]

[Thumb - DSC05904.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 18/04/2013 17:38:14

[Yahoo!]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut,multumesc de raspunsuri si indrumari
Vineri si Duminica am schimbat 30% apa,am pus albastru de metil,sare si Metronidazole,1 pastila la 40 l,nefiind acasa permanent nu am putut tine bizonu' an carantina ,am facut tratamentul bazinului comunitar.
De vineri seara incepuse sa se vada vindecarea,ai disparuse puful acel alb din rana,aseara am vazut ca incepe sa se anchida rana
Cred ca din cauza mea a fost bolnav,i am dat prea multa inima de vita
Multumesc anca o data pt timpul acordat,raspunsuri si indrumari
Am sa revin saptamana aceasta cu poze
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: