[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
icre de cory  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

gordi79 wrote:Apa era luata din acvariu. Am pus piatra de aer. Azi am observat o mica schimbare: icrele au devenit intr-o parte alba si intr-o parte un pic transparenta. Nu stiu exact cum sa va explic. Oare avem ceva activitate?

Ai pus o picatura de tripaflafina la 10l de apa pentru a impiedica infestarea cu Saprolegnia?
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

Am pus o picatura de albastru de metil. Nu-i bine?!? M-a luat pe nepregatite...inceput de an...cam toate au iesit pe dos
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

gordi79 wrote: Am pus o picatura de albastru de metil. Nu-i bine?!? M-a luat pe nepregatite...inceput de an...cam toate au iesit pe dos

Nu te necaji! La urmatoare depunere vei fi pregatita! :-) Asta in cazul in care de data asta nu iese nimic.
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru incurajare .Pana atunci sper sa cumpar un acvariu mai mare...si oricum nu stiu ce voi face cu Hoplo, ca toata lumea fuge de "o mica balena" (~12 cm, alb-rozaliu cu pete discrete maronii si ochi rosii...daca intereseaza pe careva).
Cand am cumparat primii pesti (2 xipho si 2 guppy) am cerut si un sanitar. Le-am spus ca am acvariul mic, dar pe ei ii interesau doar sa vanda marfa. Dupaia am dat de acest forum si am inceput sa ma documentez si acum am acvariul de ~40L. Urmeaza unul mai mare...ca asa e omul...tot timpul vrea mai mult
In concluzie daca vrea cineva Hoplo....e ok.
[Yahoo!]
adu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

stii ca daca iti ies vreau si eu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

Nici o problema,daca ai drum prin partea de vest a tarii sau daca ai pe cineva care merge in colo. Ca nu stiu cum se procedeaza.
[Yahoo!]
adu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

eee glumeam.
ideea este : Da Doamne sa iasa
[Email] [WWW] [Yahoo!]
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

Speram. La temperatura de 23 de grade cam in cat timp ar trebui sa vad ceva?
[Yahoo!]
gordi79
Junior member
[Avatar]

IP:

Am vazut in borcan vreo 3 codite, dar din pacate inerte .Probabil data viitoare voi avea mai mult noroc.
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

gordi79 wrote:Am vazut in borcan vreo 3 codite, dar din pacate inerte .Probabil data viitoare voi avea mai mult noroc.

Cu siguranta!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: