[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
AJUTOR Acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
giostana
Member

IP:

salut vreau sa-mi fac un acvariu nou din sticla ce mi-a ramas dupa ce am pus termopane.

55L 30l 45H din sticla de 4 mm.(~60litri)
eu presupun ca sticla e la limita.am citit un material pus de Akademic, dar era incomplet si nu am reusit sa ma lamuresc.
acum va cer ajutorul voua pt a ma lumina.

presupun ca este nevoie de intaritoare.cum trebuie puse.nu prea m-am lamurit eu cu intaritoarele pe inaltime,sau alea puse la imbinari.
va rog sa-mi explicati ca la tampiti sa pricep din prima.
e nevoie de fund dublu?
luminati-ma !!!!
[Email]
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

din pacate eu nu te pot ajuta, insa daca nu ai citit, itzi recomand sa citesti shi ce scrie aici, poate te mai luminezi un pic. oricum aici sunt oameni care or sa te ajute, dupa cum bine sti
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=149
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

In loc de 55L 30l 45H iti recomand 60-62 L -35 h , 30-35 l.Ar fi mai usor sa pui neoane TLD 830 de 60 cm, asta daca vrei sa ai acvariu plantat.Geamul de 4 mm e la limita pentru ca e inaltimea prea mare ,daca il lasi la 35 H atunci ar trebui sa reziste si fara intarituri.Oricum acvariul tau e cam disproportionat , mai taie din inaltime si pui la latime si lungime.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

giostana wrote: 55L 30l 45H din sticla de 4 mm.(~60litri)
eu presupun ca sticla e la limita.

Chiar e musai sa-l faci cu sticla aia?!?
Eu zic sa o lasi balta.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
giostana
Member

IP:

mi-au rams de la termopane.
mai scund pot sa-l fac dar mai lung nu pot,nu am suport
[Email]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai lat nu poti?

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

giostana wrote: 55L 30l 45H din sticla de 4 mm.(~60litri)
No way ! In nici un caz cu h=45 cm. Iti sugerez o inaltime de 30 cm cu intarituri.

Eventual h=35 cm cu intarituri coolte™ si lipitura dublata. Da' te complici, mai bine ramii la h=30 cm sau ia sticla de 6 mm.

Poze: smilie ... Poze cu plante
giostana
Member

IP:

60litri)
No way ! In nici un caz cu h=45 cm. Iti sugerez o inaltime de 30 cm cu intarituri.

Eventual h=35 cm cu intarituri coolte™ si lipitura dublata. Da' te complici, mai bine ramii la h=30 cm sau ia sticla de 6 mm.

ce fel de intarituri?
cred ca aveti dreptate cu grosimea geamului....
da am o groaza de sticla si mi-as face tot felul de acvarii futuristice,de toate formele...

cred ca o sa fac altceva....o sa le donez.cui vrea sa-si faca vreun acvariu mai mic,pt plante sau ceva....
[Email]
razvan
Membru banat

IP:

poti sa-ti faci un acvariu (sau mai multe) foarte lungi, foarte late , dar nu prea inalte, pe care le poti planta cu "plante mici de fund" - micrantemum, marsilea, lileopsis, glosostigma, si in care sa "arunci in scirba" citiva cardinali...

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: