[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Identificare Ciclide  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cristi1
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, mi-am cumparat azi din Obor 4 ciclide, randul dinspre fabrica de pompe Aversa , pe undeva pe mijloc , seamana cu Cichlasoma Meeki, vanzatorul scrisese pe acvariu SALVINI , si erau 75.000 buc ,... stie cineva denumirea lor adevarata (stiintifica)???, pentru ca vreau sa ma documentez despre ei, sa stiu exact ce vor si ce nu... astept raspunsuri
[Email]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

salvini am gasit asa ceva : http://animal-world.com/encyclo/fresh/cichlid/salvini.php

image
[Yahoo!]
Cristi1
Junior member
[Avatar]

IP:

Hmmm ... ar putea sa fie acela dar astia ai mei nu arata ca in poza aia, sunt galbui asa la culoare, dar momentan sunt cam decoloratzi si foarte speriosi, cred ca inca nu s-au obisnuit cu noua lor locuinta...
[Email]
dotoru
Member
[Avatar]

IP:

daca pui o poza cred ca vei primi mai multe raspunsuri

prin definitie cand investighezi necunoscutul, nu stii la ce rezultat vei ajunge.
ale mele
[Email] [Yahoo!]
Cristi1
Junior member
[Avatar]

IP:

Momentan nu pot sa le fac poze ca stau foarte ascunsi si sunt foarte speriosi , cum intru in camera gata.. unu numai vad in bazin ...
[Email]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

... salvini pe 'reaku ... probabil ca sunt Herotilapia multispinoza ... ia vezi, nu seamana ? ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Cristi1
Junior member
[Avatar]

IP:

Bineinteles Koala , cum le stie el pe toate , mai mult ca sigur astia sunt , merci ... o sa pun poza cand nu o sa mai fie asa speriati ...
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

koala wrote:... salvini pe 'reaku ... probabil ca sunt Herotilapia multispinoza ... ia vezi, nu seamana ? ...

Mi-e teama ca nentu` koala are dreptate (asa de principiu pentru ca el probabil i-a vazut pe aia din obor) desi ar fi interesant si salviniu`..am vazut neshte poze frumoase. Da un search cu Cichlasoma salvini si ai sa le vezi...
Later edit: vad ca am postat amandoi aproape concomitent si deduc din cele scrise de tine dupa ce ai vazut pozele ca mergi si tu pe "varianta koala"

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: