[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hello  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
farah
Junior member

IP:

din bucuresti, simona ma cheama actually si am zero cunostinte in materie de pesti, nu mai zic de acvarii.. n-am avut si nici macar nu cunosc pe cineva care sa aiba asa ceva...

dar
duc eu acu citeva zile kinderu la pet-expo, sa vada si el o pasare, un peste, .. ajungem la acvarii si s-ar fi bagat copilu' cu totul inauntru
si vine cineva de-acolo si ii pune in brate un borcan c-un pestut mititel si colorat.. fi-miu zice pestisorul meu iubit si gata, s-a lipit
asa ca iote-ma cu peste in borcan si cunostinte ioc, am intrebat si eu cum il cheama sa m-apuc sa ma documentez
am citit eu una alta si m-am luat cu miinile de cap

so, eu o sa fiu cu intrebatul mult.. poate mai incolo daca reusesc si s-ajut pe careva, mare lucru ar fi

multumesc anticipat tuturor care ma vor ajuta, sfatui si scoate din bezna
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

farah wrote:...asa ca iote-ma cu peste in borcan si cunostinte ioc, am intrebat si eu cum il cheama sa m-apuc sa ma documentez
am citit eu una alta si m-am luat cu miinile de cap

Bine ai venit. Si cum ziceai ca-l cheama p`ala micu` din borcan? Te-ai dumirit?

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Mama da ce limbaj incalcit ai, in fine. Am o banuiala ca pestele tau e un betta. Da un search pe domnu 'goagle' si vezi daca pozele ce iti apar seamana cu ce ai tu in borcan.

Bine ai venit!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
farah
Junior member

IP:

betta e, da..

scuze, nu mi-am dat seama ca-s incilcita, o sa incerc sa-mi limpezesc stilul
NightOwner
Membru de baza

IP:

Si eu am plecat mai bogata de la petexpo cu un aspirator de substrat , vreo 5 teste de la sera , o lampa cu neoane T5 , 2 neoane de la Arcadia , niste plante ... si mai saraca cu vreo 6 mil :-) .
Norocul tau ca beta nu e un peste pretentios. E un peste de bol caruia ii place singuratatea , eventual mai poti sa-i iei 1-2 femele , un bol de 10l , un incalzitor si o pompa de aer mica.
ii schimbi apa 2-3 l / saptamana cu apa statuta si il hranesti de 2 ori/zi atat cat poate manca in 2-3 minute , ca sa nu ramana mancare in apa si sa strice apa. Bolul sa nu-l pui in geam sau in razele soarelui, pune-l cat mai ferit de lumina directa ca sa nu apara algele.
succes cu pestisorul :-) si sa ne tii la curent

Forum Index » Despre noi
Go to: