[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
background  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
buzghy
Junior member
[Avatar]

IP:

http://www.youtube.com/watch?v=BrSdYK5El_8&feature=fvw

linkul de sus e doar exemplificativ

am facut si eu un proiect asemanator dupa care l-am distrus doar datorita faptului ca am folosit prea mult polistiren si m-am trezit cu 1/4 acvariu mai putin;

intrebarea mea e urmatoarea : ce as putea folosi in afara de ciment pt imbracarea polistirenului?
vreau sa stiu daca exista ceva vopsea sau orice substanta cu care as putea da acoperire fara sa modific proprietatile apei

This message was edited 1 time. Last update was at 19/01/2011 20:58:53

si totusi pana cand ...
[Email] [Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

sotul meu l-a vopsit cu vopsea pe baza de apa, de fapt cu colorant pt vopseaua pe baza de apa. L-am avut 1 an in acvariul cu ciclide si l-am pastrat si pt cel cu neoni.
buzghy
Junior member
[Avatar]

IP:

hmmm,i-mi suna strain ,vopsea pe baza de apa...,in ce domeniu se foloseste?
dupa mine suna a ceva gen acuarele pt copii la gradinita
unde as putea gasi astfel de vopsea?
ms mult

Email acrilic pe baza de apa pentru exterior si interior

Emailul acrilic pe baza de apa este un produs cu performante superioare – uscare rapida, putere excelenta de acoperire si stabilitate indelungata a culorilor in timp. In plus, emailurile acrilice Savana pe baza de apa nu au mirosul specific de „diluant”, fiind recomandate pentru folosirea in spatii de locuit (inclusiv camere de copii), spatii publice, hoteluri, scoli, spitale, birouri

tiiii,asta e var lavabil??

This message was edited 4 times. Last update was at 19/01/2011 21:27:00

si totusi pana cand ...
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Decorurile din ampora acoperita cu ciment se protejeaza cu rasina epoxidica.
Informatii mai amanuntite se gasesc din abundenta pe diferite pagini din internet. Constructia acestor decoruri are traditie indelungata in acvaristica si exista nenumarate variante, simple, sau cu filtre biologice incorporate, cu cavitati in care se gaseste substrat pentru plante sau adaposturi pentru pesti etc,.
buzghy
Junior member
[Avatar]

IP:

eu am folosit doar ciment si l-am colorat cu ceva oxizi
cel putin o luna l-am a folosit asa timp in care apa nu a capatat culori ciudate si nici comportamete deosebite la pesti(boli,decese)
am vazut cateva proiecte cu acoperire de ciment dar nimic de rasina de care ai spus
banuesc ca creste garantia proiectului si atunci ii inteleg uzul,unde as putea gasi asemenea rasina si sun ce denumire mai exact
la o prima cautare pe google am gasit mai multe tipuri,pt instalatii,parchet etc

si totusi pana cand ...
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Cimentul poate sa contina substante care modifica proprietetile apei, sau se poate degrada in timp, sub influenta ei. In comert se gaseste, pentru industria alimentara, rasina epoxidica fara substante toxice. Eu nu-ti pot da informatii mai amanuntite pentru ca nu cunosc produsele comercializate in Romania.

This message was edited 1 time. Last update was at 19/01/2011 22:23:07

vlad.a
Member
[Avatar]

IP:

buzghy wrote:hmmm,i-mi suna strain ,vopsea pe baza de apa...,in ce domeniu se foloseste?
dupa mine suna a ceva gen acuarele pt copii la gradinita
unde as putea gasi astfel de vopsea?
ms mult

La orice service auto care se respecta... sunt obligati prin lege sa nu mai foloseasca vopseaua pe baza de diluant... chestii de poluare.

Acvariile mele: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15728.page#137004 & http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14003.page#141253
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: