koala wrote:Lasa vrajeala asta de popa de tara

si zi-mi daca s-a rezolvat problema aia cu nivelu' de apa din sump. Asta ma intereseaza!
Nu am rezolvat momentan pentru ca nu am avut timp sa dau pertii jos din sump dar oricum solutia ramane asta si in weekend sambata la prima ora ma apuc de demontat si sunt 100% sigur ca problemele
koala wrote:PS: Pestii arata "grasuni" si mie, personal, imi place cum ai decorat acvariul... nu e "clasic", da' mie imi place!
Multumesc pentru incurajari, ti-am urmat sfatul tau si l-am facut asa pe sufletul meu si aveai mare dreptate ca cel mai important este sa imi placa mie acvariul.
Nu este un clasic, este un acvariu cu poveste, majoritaeta pietrelor si buturilor din acvariu sunt adunate din locurile prin care am fost eu sau aduse de catre prieteni care au vrut sa isi puna amprenta in acvariu meu(nu am prieteni acvaristi si pentru ei ce am facut eu acolo este de domeniul SF-ului)
Si ca sa vedeti ca oamenii sunt nebuni pestii mei au toti nume, pe unii i-am botezat eu pe altii i-au botezat prieteni ce au venit in vizita , deci pentru mine ce este acolo inseamna mai mult decat un simplu acvariu, a mancat multi nervi si timp