Buturuga buturuga... era frumoasa. Am spus era, deoarece am scos-o din acvariu, fiind prea voluminoasa pentru acvariu,iar unde bagam mana dadeam de ea si nu aveam loc de plante

.
Insa va atasez o fotografie de apogeu a acvariului cu buturuga in el:
Momentan, in locul ei am plantat l. aromatica si am introdus un mopan mult mai mic pe care am pus flame moss-ul colectat de pe buturuga.
Nemultumirea actuala este "coloarea". Pe fundal am l. aromatica didiplis si althernantera rosaefolia, si e muulta "culoare", mai nou zidul de blyxa de pe mijlocul acvariului a prins nuante ruginii si e mai multa "culoare", astfel incat sunt in cautare de plante de fundal spectaculoase si VERZI VERZI VERZI.
Am 4 bete de bacopa verde verde( nu caroliniana) insa , pana creste mare...imi vine rau.
Eu unul mi-as dori Hottonia Palustris, dar sunt slabe sanse sa ajunga devreme la mine in acvariu, asa ca apelez la imaginatia voastra si rog recomandari de plante de fundal care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa fie verzi verzi verzi ( astfel incat pe fundal in cele din urma sa pastrez ca ton de culoare numai althernantera rosaefolia);
- sa aiba o crestere medie ( nu vreau sa le tund la doua zile cum faceam cu heteranthera zorestifolia)
- sa fie dese si frumoase ( sa zicem l. aromatica sau didiplis insa varianta GREEN POWER

)
Astept cu nerabdare recomandarile voastre.
10x