[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bacopa infloreste?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cezar
Junior member

IP:

Am niste bacopa in acvariu si de ceva vreme am observat ca langa frunzele din afara acvariului au aparut niste flori violete.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

cezar wrote:Am niste bacopa in acvariu si de ceva vreme am observat ca langa frunzele din afara acvariului au aparut niste flori violete.
Da este una dintre plantele a caror inflorescenta apare mai des decat la alte plante de acvariu. Felicitari

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
cezar
Junior member

IP:

Am si niste echinodorus si a inlorit foarte ciudat, a iesit deasupra acvariului cu o tija care a ajuns aproape la 1 metu iar din loc in loc apar niste flori albe urmand ca apoi daca le scufunzi in apa fac niste radacini.
Trebuie sa mentionez ca acariul meu actual este doar de 50l de apa(este doar unul de tranzit in care am foarte multe plante si co2 metoda drojdie cu gelatina)Urmeza sa imi fac unul de 300 l ca am inceput sa prind gustul de plante.
Ps
Ecihnodorius s iesit la 30 de cm deasupra apei cu frunzele.
La capitolul lumina spre rusinea mea am dua reflectoare de 100w amplasate la 35 cm deasupra acvariului, am improvizat la mini acvariul meu si un filtru w&d de 20l in care am introdus o familie de Beta iar de 2 zile au aparut pui.Astazi am scos si masculul din (filtru) si sper ca puii de beta sa se descurce si singuri.
In acvariu principal de 50l am:
- 5 neoni
- 5 calistus
- o familie de ramirezis
Iar in filtru o familie de beta(care momentan stau cu cilalti pesti pana puii lor vor mai creste)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: