[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
johnnywal  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
johnnywal
Junior member

IP:

Salutare si bine v-am gasit!

De ceva timp ma bate gandul sa ma re-apuc de acvaristica, dar cum au trecut cativa ani (vreo 10) am zis sa mai citesc una-alta inainte de a ma arunca cu capul inainte. Asa am dat peste forumul vostru.

Vechiul meu "acvariu" (de 22l) probabil va starni zambete pe fetele multora dintre voi. Dupa standardele vehiculate pe forum mi se pare si mie cam mic... Am crescut cu succes pesti de incepator (guppi, zebre, molly) vreo 5 ani, dupa care fiind mai mult pe drumuri, s-a instalat o pauza.

Planurile de viitor sunt amenajarea unui acvariu "entry-level" (aprox. 55 litri). Inca ma mai gandesc cu ce sa il populez. (=mai am de citit din informatia postata pe forum :bpc: )

Pe curand
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!!
Nu uita sa ne ceri parerea inainte de a trece la cumparaturi, ca mai bine incepi cu dreptul, decat sa te trezesti apoi ca trebuie sa cheltui alti bani sau sa duci pestii inapoi.

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
johnnywal
Junior member

IP:

Da, am inceput sa colind magazinele :-) si se pare ca pana la urma va fi un acvariu de Characidae (neoni). Dar pana atunci mai trebuie sa se "cicleze" putin.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, ma bucur ca avem si un vienez printre noi care sa speram ca ne va tine la curent cu ce mai apare nou prin magazinele lor...ca pe ale noastre le cunoastem.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
johnnywal
Junior member

IP:

Ieri mi-am masurat apa KH=6, GH=9

De miercuri sta la ciclat cu un Echinodorus si o Anubias (cat priveste denumirea completa, mai trebuie sa ma dumiresc un pic).

Forum Index » Despre noi
Go to: