[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hemianthus callitrichoides  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Bumsecul
Member
[Avatar]

IP:

Are cineva?
[Email]
ulyse
Junior member
[Avatar]

IP:

acu' 3 zile mai era un cosulet la Hornbach ... urmareste, ca trebuie sa aduca marfa zilele astea
chitron
Member

IP:

Gasesti in turda la animax cind vrei,chiar daca nu au iti pot aduce in 2 - 3 zile.
aladin
Junior member

IP:

la cati bani....daca nu e cu suparare :-)
chitron
Member

IP:

ASTA POTI AFLA DE ACOLO NU STIU SA ITI SPUN.DIN CE STIU ESTE PE PLASA DE 10cmx10cm.Mani mult nu stiu .
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

chitron wrote:.DIN CE STIU ESTE PE PLASA DE 10cmx10cm.Mani mult nu stiu .
...@aladin: daca e pe plasa nu te uita la bani. face oricat sa nu depui munca de chinez batran ...pana plantezi tu corect 10 pe 10 la penseta....

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Bumsecul
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc mult, o sa dau o fuga pe acolo chiar astazi... va tin la curent.
[Email]
aladin
Junior member

IP:

Sandu wrote:
chitron wrote:.DIN CE STIU ESTE PE PLASA DE 10cmx10cm.Mani mult nu stiu .
...@aladin: daca e pe plasa nu te uita la bani. face oricat sa nu depui munca de chinez batran ...pana plantezi tu corect 10 pe 10 la penseta....

aici ai dreptate :-) :-) ...dar sunt din provincie...si as vrea sa stiu pentru ce sa-mi fac drum la Hornbach sau Animax turda atunci cand voi ajunge la bucuresti :-P
fanta
Member

IP:

la animax turda au niste plase metalice de 10x10cm dar este cu riccia si este 40 lei (nu se merita mai ales pt ca nu e complet formata ca si covor) si inca 3 tipuri de plante de gazon din care doar 2 erau de vanzare un acicularis pitic (aveau si acicularis inalt) si Lilaeopsis care nu stiu cat erau dar aratau urat rau. plus multi pesti bolnavi. smilie deci avetzi grija cum va ducetzi si ce luati
chitron
Member

IP:

Nu te supara am o singura intrebare pentru tine si voi continua discutia.
Intrebare :chiar te pricepi la plante ?; daca da, hai sa iti spun ce acicularis pitic ai vazut tu : se numeste lilaeopsis brasiliensis pe plasa, pe intelesul tuturor ,iar eleocharis ca asa se numeste ,nu este acicularis ci este parvului ,acicularis ar fi mult mai inalt(adica ceva mai mult de 20cm fata de 6 - 7cm cit are acela) asa ca inainte sa dai exemple mai bine incearca sa iti faci o idee si sa fi sigur de ce spui.
Referitor la riccia da exista acolo asa ceva chiar pe plasa ,daca te astepti sa fie cit casa poporului si gratis o poti gasi poate la un hobbyst dar mai ieftin nu te astepta prea curind.De aratat deocamdata fi sigur ca nu are nimic de aratat si trebuie sa ai rabdare cu ea(daca stii ce este asta).
Mai departe referitor la hemianthus am intrebat si intradevar are acelasi pret ca si lilaeopsis brasiliensis adica 40 de lei iar un ghiveci in Horbach 15 lei.
Eu cred ca isi cumpara de unde doreste si depinde cit chef de munca va avea cu un ghiveci,pe cit timp cel pe plasa costa mai mult dar ocupa o suprafata de cel putin 4 ori plus ca nu ai altceva de facut decit sa il amplasezi in acvariu si atit (adica plasa nu trebuie scoasa,evacuata).
C-am atit.
Mai mult va las pe voi la comentari.
fanta
Member

IP:

Eleocharis Parvulus -ajunge la 8 cm:si Eleocharis acicularis care ajunge la 20 si de Lilaeopsis cred ca deja mentionasem si apropo de riccia chiar nu merita.
ps:ghiveciul era 10 lei(sau asa mi-a spus)
chitron
Member

IP:

Domnu sef imi cer scuze dar nu am inteles, cu ce ai vrut sa zici ,sau doar ai vrut sa scoti in evidenta pretul?
fanta
Member

IP:

chitron wrote:Domnu sef imi cer scuze dar nu am inteles, cu ce ai vrut sa zici ,

in primul rand nu sunt seful nimanui si nici expertul lui peste :-) sunt un simplu acvarist care are ceva experienta cat pt sufletul meu nu cat sa incep sa ma laud(nu fac referire la nimeni) . problema mea era ca am scris acel mesaj intr-un moment mai putzin oportun in care nu am avut mult timp la dispozitie sa calculez si sa detaliez nume si alte chestii. nu fac reclama acelui magazin (chiar imi displac intr-o mica masura) nu evidentiam pretul. cat despre riccia poate am eu prea multa cat sa consider ca nu merita acel pret.
chitron
Member

IP:

Stai linistit ca eu ti-am spus ca faci reclama nimanui si nu ti-am zis ca esti sefu cuiva :-)

Forum Index » Cumparari
Go to: