[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Controller aquqtronica  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Am avut placuta surpriza sa intru in posesia acestei scule si imi cam prind urechile in ea.
Are cineva asa ceva si daca da merita imprastiata prin acvariu?
Eu ii vad utilitatea mai mult la un acvariu de apa sarata decat la dulcicol.
Sugestii si reclamatii ce draq sa fac cu el?
[Yahoo!]
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Am si poza acum image
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

E una din sculele despre care vorbeam cred, cu nici o luna in urma, ca o sa apara si la noi ... scula cu ajutorul careia poti sa-ti reglezi si sa primesti anumite date chiar de pe telefon.
Ma puteti angaja cat de curand pe post de profetu` forumului ...doar am zis...e drept ca pana nici eu nu ma asteptam sa apara asa de curand.
E greu de explicat(complex) si ma indoiesc ca cineva iti va putea explica manualul ei dar cred ca stiu de unde ai luat-o...am o banuiala si banuiesc ca a venit cu un manual asa ca ar fi bine sa te consulti cu persoana in cauza.
Oricum o adevarata masinarie...din cate stiu una dintre cele mai performante care este in posesia unui user de pe forum

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Provenienta este Olanda mai precis Green Q Reserche Institute si le am scris deja sa faca o descriere a modului cum functioneaza si cum se folosesc ei de ea.
In manual sunt 90% date de montaj si calibrare si oricum are 75 de pagini asa ca o sa mi ia ceva timp sa l descifrez.Oricum daca este folositor am sa incep sa traduc documentatia ( doar ceea ce m i se pare interesant si de interes general)si daca vreti pot sa postez aici pentru informare.
Ce imi place mie asa la prima vedere e ca poate monitoriza mai multe acvarii deodata si le poate stabiliza la aceleasi valori(o sa vad si cum face asta).
[Yahoo!]
Mitica
Member

IP:

Moama.. zici ca e computerul central de pe Enterprise
A venit si cu senzorii si controlerele aferente (adica senzor de ph, calciu, controler de lumina, etc) sau merge cu diverse tipuri de senzori?

----------
Diverse
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Are senzorii lui care se cupleaza la o interfata tot proprie .Nu prea stiu si eu bajbai inca .
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

E super scula. Bravos.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Asta banuiesc dar sa vezi ce super o sa fie pana- i dau de cap
Am auzit eu o pasarica ca nu esti strain de asa ceva si eu sunt dispus sa iau meditatii ca altfel o sa o vad in apa asa pe la craciun.
[Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

angelfish wrote:Asta banuiesc dar sa vezi ce super o sa fie pana- i dau de cap
Am auzit eu o pasarica ca nu esti strain de asa ceva si eu sunt dispus sa iau meditatii ca altfel o sa o vad in apa asa pe la craciun.

Te ajut cu mare placere, dealtfel, trec chiar in seara asta pe la tine, insa de computer ma pot ocupa abia sapt viitoare pentru ca am ajuns sa fiu intr-o cursa permanenta cu timpul.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Nu ne spui si noua un pret? Sau un link.
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: