[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reactoare Dennerle  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

In repetate randuri au fost discutii legate de reactoarele ce trebuie folosit pentru acvarii mici, invocandu-se frecvent pretextul ca cele clasice sunt prea mari.
De fiecare data aduceam vorba de reactoarele produse de ADA care produceau parca numa` bine de la mic la mare...acum insa am sa supun atentiei voastre noua linie de la DENNERLE
Asadar aceasta este noutatea prezentata de ei si recomandata pentru nano-uri.
Reactoarele lor par cel putin pentru mine o recunoastere un pic tarzie a linei elegante a celor de la ADA :-) ...dar cu atat mai mult o garantie in ceea ce priveste calitatea. Nu cunosc inca nimic despre preturi...nici nu m-am zbatut sa aflu dar lucru cert est ca stiu ce mi-as lua acum pentru un nano, aviz celor care se intrebau cum sa rezolve problema
Au si un set mai mare „Crystal-Set 250“ care vad ca impinge limita pana la acvarii de 250...nu-i rau.
Pareri...cum vi se par?

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Ca sa zic asa ... "arata la toata lumea" ...arata f bine si presupun ca isi si fac treaba bine. Eu folosesc reactor 100 de la aqua medic si-s f multumit de el.
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Dar, aduce vreo firma in Ro reactoare de la Denerle? Sau doar de afara s-ar putea achizitiona?
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

minnardy wrote:Dar, aduce vreo firma in Ro reactoare de la Denerle? Sau doar de afara s-ar putea achizitiona?

Din cate stiu eu nu...din pacate am inteles ca nu sunt interesati de o extindere pe piata Est-Europeana ...poate ma insel si m-as bucura sa fie asa. Asta nu ne impiedica sa fim la curent cuc e se mai scoate mai nou caci este unul dintre dezideratele fprumului nostru...sa punem la curent userii nostrii cu tot ce-i profi. Feedback-ul asupra calitatii(de care eu unul nu ma indoiesc) poate sa vina ulterior de la unul dintre userii nostrii care l-au folosit. Nu ai cum stii poate cineva deja il are cumparat... Poate cineva o sa-si aduca...eu depilda am acasa acum in dotare tot un reactor Dennerle, e drept pentru acvarii mai mari, dupa cum era necesitatea, un Cyclo Turbo. Daca nu as fi citit nu as fi stiut ce sa cumpar...
Apoi era tot timpul discutia ca ce pacat ca pentru nano-uri nu se gaseste reactor...e uite ca se gaseste.

hans wrote: Eu folosesc reactor 100 de la aqua medic si-s f multumit de el.
Da ...si dupa cate stiu asta chiar se gasea in .ro

g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Reactor 100

Atat de mult au fost cerute ....
Cu exceptia lui Hans si a altor 2-3 prieteni ...

Tura asta nu am cerut asa ceva ...

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

image

image

...de parca nu era indeajuns cu reactoarele , avem aici o noua mostra de asemanare ale noii linii de la Dennele cu cele produse de ADA. Fara a se dovedii deci deloc originali mie unul totusi imi plac la executie...astept pe cineva daca poate sa dea detalii de pret...asa putem face si o comparatie la celalalt capitol.

Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Adaug si eu aici link-ul in engleza.
zipeer1984
Junior member

IP:

am eu linia cristal set 250 http://www.dennerle.info/EN/HG26UG09.htm la un acvariu de 240 brut si a fost pus la bomba si isi facea treaba bine. acum sta in dulap si asteapta sa cumpar butelia :-). numai testerul am reusit sa il sparg da mi se parea ca nici nu arata bine, mai am 2 fiole cu solutie pt ph.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: