Update jurnal:
- nu a trecut mult timp de cand am inceput sa dozez zilnic Tropic Marin All For Reef dar deja am sesizat niste schimbari (in bine), deci voi continua sa fac asta
- am reusit sa gasesc cate ceva din coralii pe care ii aveam pe lista (voi atasa o poza cu preferatul meu)
- am tras pe dreapta echipamentele RedSea (* compartimentul skimmerului adaposteste piatra si material filtrant si cum este foarte voluminos a ramas in cutia lui, in locul lui am adoptat un Bubble Magus care se potriveste de minune - nu este inca montat dar este in plan ** pompa de recirculare a fost din start scoasa din calcul si inlocuita cu una jebao cu controller *** lampa se va duce si ea la cutie, impreuna cu controller-ul care serveste atat ca lacas pentru suportul lampii cat si ca sursa de alimentare pentru skimmer si pompa de recirculare - cea care ii va lua locul va poposi la locul cuvenit pe bazin zilele urmatoare)
- am mai pierdut un peste (cum cele doua pierderi sunt fix din aceeasi sursa cu care am mai avut aceeasi problema in trecut, am inchis cazul si nu mai am nevoie de alte confirmari. celelalte vietuitoare nu au nici cea mai mica problema si o duc foarte bine)
- o sa mai lucrez la scape in perioada urmatoare (mai am niste piatra cu care neaparat sa mai fac ceva :D)
Unul dintre preferatii mei:
Un peste foarte amuzant :)