[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
GOA reef  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Arata impecabil

Multumesc mult!

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

O poza modesta dupa mentenanta :)

image

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Mor, vreau si eu un marin micut

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

image

Ca si noutati:

- peisajul s-a schimbat putin (mai am de facut o constructie doar, ceva banal, o arcada cu 2-3 extensii)

- goby a decedat (banuiala mea este ca loretto gramma are un rol important in treaba asta)

- coralii o duc bine, sunt hidratati, par fericiti

- ceilalti pesti si crevetele o duc la fel de bine.

Am comandat o pompa de dozaj kamoer v2 si diverse accesorii deoarece as vrea sa incep sa dozez Tropic Marin All For Reef.

Inca sunt in cautare de anumiti corali: favia dragon soul, acan rosu si portocaliu sau mov, 2 ciuperci pe care le doresc mult, anthelia blue si poate un bubble coral.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Update jurnal:

- nu a trecut mult timp de cand am inceput sa dozez zilnic Tropic Marin All For Reef dar deja am sesizat niste schimbari (in bine), deci voi continua sa fac asta

- am reusit sa gasesc cate ceva din coralii pe care ii aveam pe lista (voi atasa o poza cu preferatul meu)

- am tras pe dreapta echipamentele RedSea (* compartimentul skimmerului adaposteste piatra si material filtrant si cum este foarte voluminos a ramas in cutia lui, in locul lui am adoptat un Bubble Magus care se potriveste de minune - nu este inca montat dar este in plan ** pompa de recirculare a fost din start scoasa din calcul si inlocuita cu una jebao cu controller *** lampa se va duce si ea la cutie, impreuna cu controller-ul care serveste atat ca lacas pentru suportul lampii cat si ca sursa de alimentare pentru skimmer si pompa de recirculare - cea care ii va lua locul va poposi la locul cuvenit pe bazin zilele urmatoare)

- am mai pierdut un peste (cum cele doua pierderi sunt fix din aceeasi sursa cu care am mai avut aceeasi problema in trecut, am inchis cazul si nu mai am nevoie de alte confirmari. celelalte vietuitoare nu au nici cea mai mica problema si o duc foarte bine)

- o sa mai lucrez la scape in perioada urmatoare (mai am niste piatra cu care neaparat sa mai fac ceva :D)

Unul dintre preferatii mei:

image

Un peste foarte amuzant :)

image

This message was edited 3 times. Last update was at 19/11/2025 14:50:13

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

,dar ce au echipamentele RedSea -stiu ca erau de top?
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Danila wrote: ,dar ce au echipamentele RedSea -stiu ca erau de top?

Pai....la skimmer am explicat deja mai sus (compartimentul lui este plin cu piatra si material filtrant, este destul de voluminos asa ca nu mai incapea acolo. am recurs la o alta varianta mai mica). Pompa de recirculare nu are nimic nici ea, am acvariul in camera in care dorm si nu suport nici un zgomot in cap (cu ce am acum ca echipamente nu aud absolut nimic - dead silent). Lampa este indeajuns de buna pentru acest bazin si ar trebui suplimentata / schimbata doar in cazul achizitiei de sps ciufuti si sensibili, doar ca am schimbarea lampii am avut-o in vedere de cand am cumparat bazinul (este o dorinta mai veche referitoare la modelul ce o va inlocui). Iar controller-ul devine total inutil in lipsa echipamentelor.

Deci, ca sa raspund la intrebare, nu au nimic echipamentele (cu atat mai mult cu cat nici nu le-am folosit deloc in afara de lampa), sunt doar aspecte ce tin de planul pe care il am cu acest bazin.

This message was edited 1 time. Last update was at 19/11/2025 18:17:33

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: