Am facut acest acvariu in septembrie 2019 primele doua luni am facut ciclarea de apa recunosc ca m-am grabit bagand pesti in acvariu din prima saptamana

mi-am pierdut vreo 20 de neoni, acum in ultimele 2 luni am pierdut 70 de guppy care i-am primit de la un prieten el avand suprapopulare in acvariu de 120nde litri si peste 100 de guppy, ideea e ca asi dori sa stiu daca arata bine daca pestii se prezinta sanatosi activi frumosi bine ingrijiti sau doar eu cred asta si gresesc crezand ca fac o treaba buna faptul ca mi-au murit atatia pesti se poate explica prin simplu fapt ca am scalari in acvariu dar bine inteles si o boala ceva dar inafara de guppy si 4 xifori si la inceput neoni alti pesti nu mi-au murit. Avariul este de 400 de litri zic eu,dimenisuni 130L x55l x65i am in el 8 sanitari albino 6 ancinstrus 2 Albion 2 Negri perechi so doua vrajitoare 4 scalari 30 de neoni si 4 xifori 1 molly , si multi multi melci, azi am luat 4 carasei pentru fetita mea si i-am bagat langa pana fac xifori (puii ) o luna voi scadea un pic temperatura la 18 -20 de grade sper sa fie ok. Am un filtru ehim profesional 4 de nu stiu cati litri pe ora da oricum mai mult de cat am apa in acvariu o pompa de aer cu piata lunga pentru o mica prrdea de bule . O sa incerc sa atasez niste poze sa vreti despre ce e vorba si va rog cele mai sincer pareri opinii so mai alles critici si sfaturi ! Multumesc stima!!