[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut si bunaseara tuturor! Asi dori si eu pareri sfaturi so critici despre ce am Realitzat pana acu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Shoshon3l1
Unripe member

IP:

Am facut acest acvariu in septembrie 2019 primele doua luni am facut ciclarea de apa recunosc ca m-am grabit bagand pesti in acvariu din prima saptamana mi-am pierdut vreo 20 de neoni, acum in ultimele 2 luni am pierdut 70 de guppy care i-am primit de la un prieten el avand suprapopulare in acvariu de 120nde litri si peste 100 de guppy, ideea e ca asi dori sa stiu daca arata bine daca pestii se prezinta sanatosi activi frumosi bine ingrijiti sau doar eu cred asta si gresesc crezand ca fac o treaba buna faptul ca mi-au murit atatia pesti se poate explica prin simplu fapt ca am scalari in acvariu dar bine inteles si o boala ceva dar inafara de guppy si 4 xifori si la inceput neoni alti pesti nu mi-au murit. Avariul este de 400 de litri zic eu,dimenisuni 130L x55l x65i am in el 8 sanitari albino 6 ancinstrus 2 Albion 2 Negri perechi so doua vrajitoare 4 scalari 30 de neoni si 4 xifori 1 molly , si multi multi melci, azi am luat 4 carasei pentru fetita mea si i-am bagat langa pana fac xifori (puii ) o luna voi scadea un pic temperatura la 18 -20 de grade sper sa fie ok. Am un filtru ehim profesional 4 de nu stiu cati litri pe ora da oricum mai mult de cat am apa in acvariu o pompa de aer cu piata lunga pentru o mica prrdea de bule . O sa incerc sa atasez niste poze sa vreti despre ce e vorba si va rog cele mai sincer pareri opinii so mai alles critici si sfaturi ! Multumesc stima!!
[Thumb - 1582996943797567957608840648131.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 29/02/2020 19:26:49

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
In primul rand iti sugerez sa citesti Ghidul incepatorilor
Dupa aceea iti recomand cateva articole referitoare la numarul pestilor dintr-un acvariu si compatibilitatea pestilor. Le gasesti aici ARTICOLE - feicare rand este un link catre un articol...
Vei descoperi ce greseli ai facut, mai ales prin introducerea „caraseilor” (nu ca inainte de introducerea lor era mare armonie in acvariul tau )...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: