[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Habitat marin-mangrove forest  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pacat ,poate data viitoare(sau poate nu-ti place ).
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Din pacate (din fericire mai degraba) recoltarea si comercializarea pietrelor vii "adevarate" din ocean este strict reglementata si interzisa in majoritatea tarilor din cauza impactului ecologic devastator asupra recifurilor de corali.
In general, peste tot vei gasi piatra de cultura din ferme speciale, piatra "murata" de la hobbisti sau in cel mai fericit caz (ce a cumparat colegul pe bani multi), piatra de cultura din ferme oceanice.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Stiu, ca am studiat problema si probabil este corect- desi sincer imi pare usor ipocrita problema.Poluam in draci ,se duce jumate din Marea Bariera de corali ,in Pacific sunt insule de gunoiae de plastic cat 6 teritorii ale Frantei etc,de ma gandesc ca or fi cateva miliarde de acvaristi la nivel planetar de s-a iscat asa o ingrijorare .In ritmul asta cred ca o sa mai ramanem cu coralii din acvarii.Daca e sa fim corecti cred ca mai nociv este consumul relativ mare de energie necesar mentenantei unui acvariu,consumul de carburanti pentru reteaua comerciala specifica,plasticul folosit etc.E teoria zisa -dark hobby-am citit ,dar cred ca ramane partial adevarata.Distrugerea ecosistemului marin are cauze globale ,unele abia intelese-zilele trecute am vazut un film despre descoperirea in Pirinei de deseuri de microplastic provenite din Pacific-desi pare ireal este demonstrat a fi adevarat.Sunt multe de zis dar sa nu-mi poluez topicul .

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: