bine ai revenit intre bolnavi
asta inseamna apriximativ 200l... Eu zic ca e bun, am sun sun 402b si sunt multumit dar daca dispui de ceva buget si poti achizitiona de la einheim,gbl ori tetra ceva mai profesional decat sun sun ,eu zic sa o facidaca ai ceva buget ,daca nu, eu zic ca e foarte bun.raspunzator pentru o buna filtrarea biologica sunt mediile filtrante ...cel mai cautat si bun , dupa cum spun colegii,ar fii matrixul dar sunt si altele mai ieftine... deci tine de buget
la fel ar fii indicat sa scoti buretii din canistra si sa il umplii cu medii filtrante bio lasand doar un burete subtire sau perlon sub capac sa nu intre mizerie la pompa iar pentru filtrare mecanica poti achizitiona un sun sun 602 care e un filtru mecanic fara pompa.Acest filtru il conectezi pe inul de la canistra.Avantajul este ca nu mai desfaci canistra la maxim 3 luni ca sa o cureti iar ca sa cureti micutul este foarte usor pentru ca el are robinetii lui
totusi... eu zic sa iei un 402b pentru ca are un volum putin mai mare si diferenta de pret este de 5 e... normal pentru o filtrare biologica buna atr trebui sa ai aproximativ 10% din volumul bazinului, doar medii filtrante bio
acum depinde si ce fauna si flora vrei sa ai