Arunci bani pe geam, pretul nu justifica ceea ce face, eu detin momentan u Seneye Reef singurul motiv pentru care l-am luat e ca are par/lux/pur/kelvin metru ceea ce ma ajuta sa masor lumina si sa fac lampi custom pt acvarii, pentru masurarea amoniacului e un fel de stick care se lasa 24 in apa dulce si apoi il atasezi la aparat apoi intri in aplicatie si introduci codul de pe stick-rul respectiv e valabil 30 zile, sistemul e facut in asa fel incat sa cumperi la 30 zile consumabilul de la ei, eu l-am comandat cu 3 suplimentare + cel din pachet fac 4 nu am folosit nici unul am teste la picatura pentru asta.
Eu l-am cumprat ca e mai avantajos ca un par metru conventional, e subacavatic, masoara PAR/LUX/PUR si Kelvin usor de folosit cu aplicatia, ai termen de comparatie in aplicatie pentru diferite plante si corali plus ca daca va fi sa imi fac un acvariu de apa sarata sigur il voi pune sa monitorize acel acvariu, in rest Seneye Home si Pond eu personal nici nu le-as cumpara.
Exceptie ar face daca ar putea masura NO3 acolo ar fi alta poveste, e cam dificil de masurat mai ales ca in testele la picatura trebuie sa bagi acea ferita care ma enerveaza ca trebuie so amestec continu 15 secunde, plus ca schimbul de apa la un acvariu stabil il stabilesti dupa valorile NO3, amoniacul nu are cum sa iti apara decat daca apare ceva neprevazut in acvariu si daca ai plante multe in acvariu impactul e minim.
Ape limpezi
|