[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ramirez electric blue ( zona Brasov )  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
LiRo
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare,

Ma intereseaza sa achizitionez 2 ramirezii electric blue si vroiam sa va intreb pe unde se gasesc de vanzare? Daca se preteaza cu alti pesti in acvariu etc. Orice informatie este bine venita in aceasta privinta

Multumesc anticipat!
Gege
Senior member

IP:

Lene va mai e sa dati un mic search pe google si sa va interesati singuri, mie mi-a placut combinatia ramirezi cu neoni. Spor

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page
LiRo
Junior member
[Avatar]

IP:

trasalica wrote:Lene va mai e sa dati un mic search pe google si sa va interesati singuri, mie mi-a placut combinatia ramirezi cu neoni. Spor

Am gasit informatii pe google despre ei dar nu din experiente proprii informatii basic si mai mult ma intereseaza partea de achizitie. Stiu ca prin Brasov mai ok este sa cumperi de la pasionati decat de la shop-urile disponibile + ca nu i-am vazut pe nicaieri.

Mersi de recomandare ;)
Gege
Senior member

IP:

Dai prea multi bani pe ei din shop-uri, gaseste pe forum omuleti si or sa te ajute, pe mine m-a ajutat pepenetz daca ii retin bine numele.

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page
LiRo
Junior member
[Avatar]

IP:

trasalica wrote:Dai prea multi bani pe ei din shop-uri, gaseste pe forum omuleti si or sa te ajute, pe mine m-a ajutat pepenetz daca ii retin bine numele.

Sunt perfect de acord cu tine aici de asta am deschis si topicul. Help Pls!

This message was edited 2 times. Last update was at 20/10/2016 15:22:14

Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu mi-am luat de aici: http://www.transylvaniadiscus.com/oferte_1.php?id=16&back=13

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
LiRo
Junior member
[Avatar]

IP:

Mersi de sfat. Se pare ca este stoc epuizat nu e graba asa de mare, inca sunt la capitolul ciclare. Poate in curs de o saptamana gasesc pe cineva care are de vanzare ;)
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu sta epuizat stocul mult timp. Risca un telefon si intreaba. Baiatul vinde pesti sanatosi si rezistenti.

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
LiRo
Junior member
[Avatar]

IP:

Faye wrote:Nu sta epuizat stocul mult timp. Risca un telefon si intreaba. Baiatul vinde pesti sanatosi si rezistenti.

Asa o sa fac ;) daca intre timp citeste cineva discutia si ma poate ajuta din zone mai apropiate de Brasov, as aprecia enorm.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: