darthradu wrote:De la mancare in ce sens? Ca la shpavelescu in bazin nu o hranea nimeni targetat.
Nici la mine de regula nu primea, dar daca beam un shpritz bun dadeam la toti sa manance, iar brain-ul si euphilia scoteau chestia maro ....
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Am uitat sa va spun ca de o saptamana sau doua am un nou pejte, s-a refugiat la mine pentru ca la el acasa era fugarit de un gramma loretto.
Eu pe viitor as vrea sa-mi iau un watchman goby+pistol shrimp, il incurca cu ceva pe asta mic? Intreb pentru ca este foarte sperios si era f stresat cand l-am adus, avea un ochi alb, etc. Acum iese doar la masa sau cand nu e nimeni prin preajma, motiv pentru care nici nu "sta la poze"
Le-a aruncat pavelescu din al lui+ceva pietre, eu le-am pus la galeata si acum in display, se tot maresc, cand or sa dea pe dinafara o dau din ele, insa nu in viitorul apropiat
Legat de alge, ca orice alge sunt invazive, insa ai avantajele ca arata bine, consuma mancarea altor alge care ar arata rau, sunt usor de smuls de pe pietre(desi vor creste la loc).
Legat de peste si eu i-as lua pereche astuia numai ca nu stiu nimic despre el, varsta, sex,etc.
Arata mai "jmecher" decat lampa mea la inceput....avum am estetizat-o dar nu arata foarte profi....
De asta am ales sa imi iau lampa facuta de fabrica la noul acvariu....
Problema e ca nu mai stiu ce draci am facut acolo, asa ca aseara pe la 12 a trebuit sa o scot din priza ca nu se oprea ;) Asta nu e nimic, acu sunt plecat 2 zile de acasa, sa vedem daca se descurca al batran...