Koala, fa tata un "Topic pentru saraci ca Pavelescu", sa scrie lumea acolo de unde se pot cumpara diverse, la preturi de Doamne ajuta
Ma inscriu si eu in lista daca asa...si iata...gasii pe youtube candva filmuletul asta...sorry daca a mai fost postat si sorry daca intra in categoria "offtopic"
Edit:
Dane...oricine are mai multa experienta ca mine in domeniu e maestru din punctul meu de vedere...mai ales daca in timpul asta s-a luptat cu tot felul de provocari ca sa ajunga la un echilibru in setup...oricare ar fi ala...si admir oamenii care aleg acvaristica de recif. Eu am un pic mai bine de 1 an de cand am grija sau incerc sa am grija cum trebuie de un setup/plante/pesti...so...mi-s calfa in domeniu..
Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
dan.pavelescu wrote:Acum il vizionez.
Si ca sa nu uit: la minutul 3:25, in dreptul pumnului se vede un mic plutitor. Stie cineva unde pot gasi asa ceva?
Am rezolvat partial, tot mai picura (dar mult mai putin). Am tras stutul deasupra sumpului sa picure acolo, pana maine cand vin angaralele de la bwinstal.
ca sa vezi cita grija avem noi de tine si te tot trimitem la consultatii ca doar altfel unde ramine "entertaimentu" nostru zilnic
Si dute la doctor sa iti faca un tuseu sa vezi sa nu iti fie marita............ prostata
This message was edited 2 times. Last update was at 13/09/2016 08:53:51
O femeie casatorita si-a batut sotul, rau de tot.
La tribunal, judecatorul o pune sa povesteasca "filmul" evenimentelor... femeia povesteste:
- Dom' judecator, sotul m-a sunat in timp ce eram la serviciu si mi-a spus sa vin urgent acasa... nici n-am intrat bine pe usa, ca a si tabarat pe mine... mi-a sfasiat toate hainele si m-a lasat goala... m-a trantit pe pat. Apoi, cu un ranjet de cretin, a incercat sa fuga spunandu-mi ca e "pacaleala de 1 aprilie".
Atar, de cand s-au jegosit astia de la posta romana, nu mai cumpar nimic de pe ebay/aliexpress/aiurea.
Punctul vamal de la sectorul 2 s-a desfiintat si ma trimit la mama naibii, pe la piata Timpuri Noi (evident, programul lor de lucru coincide cu programul meu de lucru).
@koala - atunci cand esti lovit si nu stii ce te-a lovit