[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tai frunze la... creveti.  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

Dorind sa diversific dieta crevetilor, am decis sa incerc diferite frunze pentru a vedea ce le pica bine la stomacel Am fost dezamagit de fruzele de stejar, care au ramas intacte. In schimb frunzele de trifoi si cele de dud s-au dus vazand cu ochii.

Doresc sa stiu ce alte frunze din flora autohtona mai savureaza. Voi mai adauga listei cand gasesc ceva delicios.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu poti compara frunzele de stejar cu cele de dud sau trifoi, alta textura. Stejarul, nucul, catappa, bananul, guava au mai mult un rol antiseptic decat de hrana. E drept ca mananca microorganismele care se aseaza pe frunzele ce intra in putrefactie, cu timpul ramanand doar scheletul.
Dudul, spanacul, urzica da, sunt consumate in intregime de catre creveti.
Ai grija totusi ce plante bagi in acvariu

Seba shrimp - 0722 784 888
M.Mihai
Senior member
[Avatar]

IP:

sebacka wrote:Nu poti compara frunzele de stejar cu cele de dud sau trifoi, alta textura. Stejarul, nucul, catappa, bananul, guava au mai mult un rol antiseptic decat de hrana. E drept ca mananca microorganismele care se aseaza pe frunzele ce intra in putrefactie, cu timpul ramanand doar scheletul.

Dudul, spanacul, urzica, astea trebuiesc fierte inainte?
[Email] [MSN]
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

A incercat cineva lobada?

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Ma bag si io ca prostu`n discutie ...a incercat cineva Spinach-Hokkaido-Loops? Zic si io ca are niste avantaje...nu dau cu paru

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
petre79
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Alex wrote:Ma bag si io ca prostu`n discutie ...a incercat cineva Spinach-Hokkaido-Loops? Zic si io ca are niste avantaje...nu dau cu paru

Binenteles......ii nebunie pe ele......super perfecte
Doar face parte din gama dennerle pentru creveti......baiatu are
Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am inteles de la Catalin ca vrea sa stie despre frunzele naturale! Asa am si eu vreo 30 de feluri de combinatii

Xeroxclona - da, fierte sau uscate

Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Eu am inteles ca vrea o hrana vegetala "ceva pe baza de frunze ca sa le pice bine la stomacel" Parerea mea este ca experimentele pe baza de frunze uneori nu pica bine exact la "stomacelul lor"...tocmai de aia ii spuneam ca exista o dieta foarte echilibrata pe baza vegetala si care nici nu prezinta vre-un risc

Seba Shrimp
Senior member
[Avatar]

IP:

catalin_ wrote:Doresc sa stiu ce alte frunze din flora autohtona mai savureaza.

No problem, bune si Spinach-Hokkaido-Loops

Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

sebacka wrote:
catalin_ wrote:Doresc sa stiu ce alte frunze din flora autohtona mai savureaza.

No problem, bune si Spinach-Hokkaido-Loops
partea asta imi scapase ...in fond tot spanac si ceva dovleac au la baza si astea de care ziceam eu ...destul de autohtone, nu???? ...si nu dau nici cufureala

catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

xeroxclona wrote:
sebacka wrote:Nu poti compara frunzele de stejar cu cele de dud sau trifoi, alta textura. Stejarul, nucul, catappa, bananul, guava au mai mult un rol antiseptic decat de hrana. E drept ca mananca microorganismele care se aseaza pe frunzele ce intra in putrefactie, cu timpul ramanand doar scheletul.

Dudul, spanacul, urzica, astea trebuiesc fierte inainte?

Frunzele le-am spalat, uscat, apoi cand am avut nevoie le-am pus in acvariu la hidratat. Au tabarat pe ele si a doua zi mai erau nervurile cu niste resturi...
Am incercat frunza de patlagina (fiind tot moale), dar nu par entuziasmati.

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

Frunza de nuc: o papa incet-incet, raman nervurile principale si o retea fina de nervuri mai mici.

um02122 wrote:

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: