[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari din Cluj-Napoca  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
aurecj
Senior member

IP:

Salut,

Ma numesc Aurelian si locuiesc in Floresti jud. Cluj.

Momentan detin 2 acvarii, unul cu discusi de aprox. 250 litri si unul marin (un "borcan" in care testez viata marina) de aprox 60 de litri.
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salutare si bun venit pe forum!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
aurecj
Senior member

IP:

koala wrote:Salutare si bun venit pe forum!

Merci, mare domn...

Atata tot ca sunt "pe forum" de prin 2006... Da, recunosc, nu sunt "cel mai activ" membru, ci sunt in general genul de utilizator, nu de "sfatuitor", dar am citit si invatat multe de pe forumurile de pe la noi, inclusiv de pe asta.
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Eu nu m-as lauda ca sunt pe forum din 2006 ... 3 posturi, dintre care unul la Vanzari (editat si ala, din lipsa de prezentare ).

PS: Vezi ca avem sectiune de "Marine"... si, e tare! Avem si-un topic foarte interesant, la "Carciuma", despre skimmerele Beckett.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
aurecj
Senior member

IP:

koala wrote:Eu nu m-as lauda ca sunt pe forum din 2006 ... 3 posturi, dintre care unul la Vanzari (editat si ala, din lipsa de prezentare ).

PS: Vezi ca avem sectiune de "Marine"... si, e tare! Avem si-un topic foarte interesant, la "Carciuma", despre skimmerele Beckett.

Nu era deloc o lauda faptul ca detin cont pe acest forum din 2006, pentru ca nu vad nici un motiv sa te lauzi cu ceva ce obtii gratuit, in primul rand...

Inteleg ce spui legat de activitatea pe forum, dar in acelasi timp tin sa-ti spun ca m-am mai prezentat o data (demult de tot), pentru ca in urma cu vreo 2-3 ani tot la sectiunea de vanzari m-am "scuturat" de o ponta intreaga de discusi cu care m-am trezit pe cap cand n-au avut altceva de lucru 2 dintre cei 10 pe care-i aveam decat sa se apuce de facut pui. Tocmai de aceea nici nu mi-am pus problema ieri ca o sa am vreo problema in momentul in care am pus acel post. Se poate sa ma fi inselat si sa fi fost alt forum, nu zic nu, dar oricum, deja e prea putin relevant.

Cat despre faptul ca nu am multe posturi, nu stiam ca am dreptul de a ma informa pe un forum doar daca si postez. Daca in regulamentul de functionare mi s-ar fi spus acest lucru, imi faceam calculele "ca atare" si vedeam daca timpul, cheful si experienta imi permite sa "exist" pe forum, sau nu.

Stiu de sectiunea de marine si stiu si faptul ca a inceput sa creasca foarte mult in ultimele saptamani in urma "problemelor" aparute pe celelalt forum (stim noi amandoi care ), pentru ca acolo am citit inainte sa imi fac "borcanul" marin acasa.

Spor si sa-ti traiasca monstrul pe care-l pregatesti (asta ca sa vezi ca sunt la curent).
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

- Singura obligatie legata de postarea pe forum, ar fi necesitatea unei prezentari, chiar facuta sumar.
- Asta, numai DACA vrei sa vinzi ceva! Altfel, nu e necesar nici macar atat... poti sa stai "in umbra" cat poftesti, nu e nici o problema.
- Tu nu aveai aceasta prezentare facuta, de aceea ti s-a editat postul de la "Vanzari".
- Fiind aici din 2006, de aceea mi-am permis sa glumesc cu tine... vis-a-vis de numarul de posturi.
- Forumul nostru este de tip "deschis", adica informatia este "la liber" si toate rubricile se pot citi fara probleme (de catre oricine acceseaza forumul).
- Daca nu esti genul de om care sa vrea sa participe la discutii, ci iti place doar sa citesti topicurile altora, atunci nu ai nevoie sa te inscrii si nici sa ai un cont valabil. Pentru ca noi lasam informatia sa circule, fara sa "inchidem" accesul la rubrici doar pentru membrii forumului.

aurecj
Senior member

IP:

koala wrote:
- Singura obligatie legata de postarea pe forum, ar fi necesitatea unei prezentari, chiar facuta sumar.
- Asta, numai DACA vrei sa vinzi ceva! Altfel, nu e necesar nici macar atat... poti sa stai "in umbra" cat poftesti, nu e nici o problema.
- Tu nu aveai aceasta prezentare facuta, de aceea ti s-a editat postul de la "Vanzari".

Ai dreptate, asa e, tocmai de aceea am si specificat faptul ca eu tineam minte ca trecusem de faza asta (cu dat cu "subsemnatul"), data fiind "experienta" din trecut cu ponta de discusi. Mea culpa, clar, ca nu am si verificat aspectul asta, deoarece cum ziceam, probabil o facusem pe un alt forum si tineam minte gresit.

De altfel, dupa cum ai observat, m-am "prins" destul de repede unde-i problema (de parca n-ar fi fost evident ) si m-am "conformat"...

koala wrote:
- Fiind aici din 2006, de aceea mi-am permis sa glumesc cu tine... vis-a-vis de numarul de posturi.

Nici un bai, de gluma stim...

[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Aici cam trebuie sa stii de gluma, ca altfel nu mi te vaz bine!

Forum Index » Despre noi
Go to: