Nu era deloc o lauda faptul ca detin cont pe acest forum din 2006, pentru ca nu vad nici un motiv sa te lauzi cu ceva ce obtii gratuit, in primul rand...
Inteleg ce spui legat de activitatea pe forum, dar in acelasi timp tin sa-ti spun ca m-am mai prezentat o data (demult de tot), pentru ca in urma cu vreo 2-3 ani tot la sectiunea de vanzari m-am "scuturat" de o ponta intreaga de discusi cu care m-am trezit pe cap cand n-au avut altceva de lucru 2 dintre cei 10 pe care-i aveam decat sa se apuce de facut pui.

Tocmai de aceea nici nu mi-am pus problema ieri ca o sa am vreo problema in momentul in care am pus acel post. Se poate sa ma fi inselat si sa fi fost alt forum, nu zic nu, dar oricum, deja e prea putin relevant.
Cat despre faptul ca nu am multe posturi, nu stiam ca am dreptul de a ma informa pe un forum doar daca si postez.

Daca in regulamentul de functionare mi s-ar fi spus acest lucru, imi faceam calculele "ca atare" si vedeam daca timpul, cheful si experienta imi permite sa "exist" pe forum, sau nu.
Stiu de sectiunea de marine si stiu si faptul ca a inceput sa creasca foarte mult in ultimele saptamani in urma "problemelor" aparute pe celelalt forum (stim noi amandoi care

), pentru ca acolo am citit inainte sa imi fac "borcanul" marin acasa.
Spor si sa-ti traiasca monstrul pe care-l pregatesti (asta ca sa vezi ca sunt la curent).