[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Stand acvariu din teava rectangulara  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
RvN
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna seara tuturor. Cer ajutorul celor priceputi in domeniu pentru a realiza un stand din teava rectangulara pe care sa il invelesc apoi in pal, cu dimensiunile 100 x 40 x 70. Nu cunosc pe nimeni la care sa apelez pentru a suda standul, si mai ales sa il sudeze ca la carte, cu unghiuri perfecte. Sau daca are cineva deja facut la aceste dimensiuni il cumpar cu mare placere. Imi este teama sa imi pun viitorul acvariu pe un stand realizat doar din pal.Astept oferte pe PM sau la 0766.649.416.Multumesc.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
Koh-i-Noor
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut

Iti recomand sa mergi la un depozit care vinde teava rectangulara si care se ocupa in general cu fieratanii. Acolo intrebi daca nu cunosc vreun sudor priceput (genul asta de magazine mari au tot timpul aciuat pe langa ei cate un meserias din asta).

Meseriasului ii explici clar ca daca nu-ti face treaba buna riscul este mare.

Standul meu a iesit foarte bine, suduri fine, pilite la mare arta, totul vopsit (vopseste-l altfel o sa rugineasca datorita (potentialei) umezeli. Unghiul vertical la un picior nu-i de 90 grade dar nici mare nu-i abaterea (ochiometric e de vreo 87 ), chestia e ca a trebuit sa distantez palul putin de teava - palul imbraca cadrul in unghiuri drepte evident. Am distantat punand 2 piulite pe surubul care leaga paluld e teava. Dar poate la tine nu va fi cazul.

Intreaba-l si de pret, la inceput, ca sa nu fie discutii.

Noroc
Denis90
Member
[Avatar]

IP:

Cu teava o poti rezolva cum a zis si consateanul meu mai sus iar cu sudura poti merge la un service auto unde are si tinichigerie si sigur au un sudor bun acolo....bafta

Nu ma pun cu prostul ca are mintea odihnita
[Email]
alnegu
Junior member

IP:

Daca ai tot ce-ti trebuie eu te pot ajuta cu sudura si vopsirea in camp electrostatic.
Da-mi mai multe detali despre dimensiuni si materiale.
Alexandru
DanX
Member
[Avatar]

IP:

Poti alege un profil de teava rectangulara din aluminiu.
Se vede mai frumos, mai elegant, scapi de vopsit, nu mai duci grija ca rugineste..

Oricum, la ce dimensiuni ai dat, nu cred ca are rost sa te complici cu stand din teava, imbracat in pal.
Fa-l direct din pal dublu, si garantez ca tine cel putin 300 L. Eu asa am, si tine.

This message was edited 2 times. Last update was at 20/09/2013 19:00:04

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/26601.page
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut
Am un prieten care acvariul lui de 550 l sta de 1 an pe masa de pal fara frica.plus greutatea sticlei,nisipului,etc
A intarit masa tot cu pal,adica la 2 metri lungime cat are acvariul a facut 2 compartimente cu 4 usi si pe mijloc fara usa,dar daca vrei sa fie si mai sigur poti dubla spatele(dar nu cred ca este necesar)
Blatul recomand sa-l faci din blat de bucatarie,in timp de la schimbul de apa(sigur mai dai pe masa),stropesc pesti,etc se umfla blatul daca este din pal,daca este realizat din blat de bucatarie este ideal
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: