[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Depuneri pe furtun  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Katalin_s
Member

IP:

Deci am un filtru extern dry, din teava de pvc, umplut dupa cum urmeaza de jos in sus:
1.pietre de cuart (d=3-6cm) - amplasate sub "in" pt decantare
2.burete gros (h=4cm)
3.burete mai fin ( h=2cm)
4.burete fin ( h=2cm)
5.inele ceramice
6.burete fin ( h=1cm)
7.Perlon ( h=0.5cm)
Furtunele sunt din piata, din silicon, cele de gradina dupa cum se vede si in poza...

Intrebare: ce credeti ca s-a depus pe furtunul de "out"? daca strang de el si se desprinde chestia ai, iese pe sray-bar particule albe asemanatoare cu fulgii de mancare, numai ca nu ii mananca nimeni.
[Thumb - 20130625_173337.jpg]

viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cu toate ca nu am studiat sub microscop aleg sa cred ca sunt depuneri de bacterii / alge ..
Cea mai mare problema la mine este ca atunci cand amorsez filtrul extern (dupa ce-l curat si fac un schimb de apa), mizeria asta ajungea toata in acvariu antrenata de bulele de oxigen. Dupa ceva timp am descoperit si metoda cum sa limitez asta: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24864.page

In rest, exista niste perii pe care le poti strecura pe furtun sa cureti periodic: http://www.jbl.de/en/aquatics-freshwater-products/detail/2457/jbl-cleany

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: