[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cine recunoaste aceasta planta?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
sykes
Junior member
[Avatar]

IP:

nu a trecut prea mult timp de cand mi-ati raspuns la o intrebare asemanatoare si va multumesc ca m-ati ajutat cu multe sfaturi dar spre rusinea mea mai am o planta pe care nu o cunosc si as vrea daca puteti sa ma ajutati din nou
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=11730&pos=-4337
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=11730&pos=-4338
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Este o cryptocoryne, varietatea nu o stiu exact, dar cauta pe www.tropica.com si o sa gasesti. Ai acolo plant catalog de la A la Z.
Puteai sa postezi tot la prima....
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

RaresLuc wrote:Este o cryptocoryne, varietatea nu o stiu exact

Cryptocoryne pontederiifolia.
Tropica am mai spus-o, dupa parerea mea e un site bun...dar identificare dupa "pozele lor desenate"...lasa de dorit.

Topic mutat de Dolly
RUGAMINTE - te rog ca pe viitor subiectele postate sa fie la rubrica de care apartin.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
sykes
Junior member
[Avatar]

IP:

si cum se inmulteste ?mai precis cand pot fii taiati puii de planta mama la ce dimensiuni
manex
Member

IP:

din experienta iti spun: creste din radacina o alta plantuta, careia ii dau frunze. apare asa....din substrat....cind am scos prima data plantele din substrat am ramas uimit. erau vreo 4 plante mature legate una de alta. le-am desprins si nu a fost nici o problema. poti sa le separi, insa lasa-le sa creasca putin.
[Yahoo!]
sykes
Junior member
[Avatar]

IP:

manex acum au trei frunzulite si ai dreptate si eu am vazut doar una si cand am umblat in substrat de fapt erau 7 .le mai las sa creasca sau le pot muta acum
manex
Member

IP:

eu le las sa creasca pina e o planta in toata firea. ar fi bine sa nu umbli la ea pina nu iese cum trebuie din substrat. oricum, e o planta care da satisfactii.
[Yahoo!]
sykes
Junior member
[Avatar]

IP:

acum au cam 5 6 cm inaltime poate maine o sa pun si niste poze .Am umblat acum o saptamana jumatate la ele si vad ca pana acum nu si-au facut nimic merci pt sfaturi si nu o sa mai umblu la ele

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: