[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plantele ..o necesitate?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
fish_lover
Member

IP:

intrebare ...plantele sunt chiar o necesitate? ...si mie imi plac pt ca ele sunt praactic elementul ce da viata acvariului si il duce cat mai aproape de biotop da la mine nu rezista ...din cauza probabila a substratului...si nush cu ce se hranesc ..doar cu resturile de pe fundul acvariului ?stiu ca-s importante pentru mentinerea unui echilibru stabil in pa (CO2-O2).Cred ca o sa adopt varianta plantelor artificiale ...Voi ce ziceti..a si in primul rand nu prea ma de unde sa achizitionez pante cat de cat frumoase si exotice ... <?> smilie sau

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

Ce intrebari... Tu nu citesti nimic din forum? Cred ca s-a discutat de zeci de ori necesitatea plantelor in acvariu !

ala mic ...
[Yahoo!]
fish_lover
Member

IP:

ma ..da daca nu traiesc ..ce sa le fac?

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

putin gresita afirmatia attilio. daca este vorba de un acvariu cu ciclide africane, nu numai ca nu-si au rostul, dar nu rezista datorita "agresivitatii" pestilor sau a chimismului apei.

practic la o intrebare incompleta si imprecisa, ai dat un raspuns pe masura..
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

fish_lover wrote:ma ..da daca nu traiesc ..ce sa le fac?

Triunghiul vietii:

...........................lumina
.................................../\
................................./....\
.............................../........\
nutriment ------ CO2

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu te sfatuiesc sa tii plante naturale pentru ca sunt mai frumoase si chiar mai utile.
Citeste prin forum ca-s o gramada de topicuri despre plante sau da un search, pentru ca s-ar putea sa gasesti si articole pe site.
[Email]
attilio
Member
[Avatar]

IP:

Da Razvan ai dreptate !
Dar intrebarea lui era daca sunt o necesitate ? Cu un simplu search gasea toate informatiile de care avea nevoie. Nici mie nu-mi cresc exagerat plantele, dar am citit si am incercat sa le ofer conditii cat mai bune.Am schimbat capacul din lemn, l-am facut din oglinda, am pus inca 2 neoane + CO2.
Daca ar vrea se poate!
Dar cand pun intrebari care nu isi au rostul, sau incomplete, cred ca vor sa fie doar bagati in seama...

ala mic ...
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

fish_lover wrote:...plantele sunt chiar o necesitate? ...

plantele nu...scafandrii din plastic insa, da

fish_lover wrote:...a si in primul rand nu prea ma de unde sa achizitionez pante cat de cat frumoase si exotice ...

Ma mira nespus ...eu aflasem de la un "consatean" d`al tau ca se gasesc niste raritati care nu erau nici prin Bucuresti...
Mai intereseaza-te, sigur vei descoperii si plantele si persoana competenta care sa te indrume

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

fish_lover wrote:..a si in primul rand nu prea ma de unde sa achizitionez pante cat de cat frumoase si exotice ...

Daca vrei plante naturale, ia vezi aici. Se pare ca inca mai este de actualitate...
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Daca vrei plante, ia vezi aici. Se pare ca inca mai este de actualitate...

Ma rog...daca tot vrei sa ii arati o oferta serioasa de plante puteai sa o dai pe asta...da chiar crezi ca are sens...

Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:
Ma rog...daca tot vrei sa ii arati o oferta serioasa de plante puteai sa o dai pe asta...da chiar crezi ca are sens...

Dupa cum pune problema...chiar nu prea cred ca are vreun un sens... ...Si de asta m-am limitat doar la atit...Macar sa vada ca se poate. Iar daca va lua cumva legatura cu Mihai Calin, poate va vedea cu ochii lui cum arata un acvariu plantat si poate isi va schimba parerea...
bozeta
Member
[Avatar]

IP:

Salut!
Eu sunt "consateanul" laudaros la care facea aluzie Sandu.
Trimite un pm sau apeleazama pe messenger si poate reusesc sa iti dau cateva sfaturi.
[Yahoo!] [ICQ]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

bozeta wrote:
Eu sunt "consateanul" laudaros la care facea aluzie Sandu.

Din fericire nu esti singurul iesean pe care-l cunosc si nici laudaros nu am facut pe nimeni...da` daca te-ai simtit cu musca pe caciula probabil ca oi fi avand tu fru`n motiv
Slava Domnului, oamenii aia din Iasi cu care ma cunosc, cand vorbesc de plante mai deosebite chiar le au...
Daca era o aluzie fina...atunci cu siguranta era facuta la adresa celui care punea intrebarea...care numa`dintr-un "search de rutina" gasea plante la adrese de pe forum in Iasi sau care pot fi aduse in 24 de ore in Iasi...da` uite asa mai iese un pic din adevar la lumina apropos de "intamplarea" de atunci

fish_lover
Member

IP:

n-am zis ca nu-mi plac si stiu ca-s f utile dar pana acum cateva zile nu credeam ca pot rezista in acvariul meu ....am luat legatura cu mihai ...ms ...Bafta !!!! Acum am si eu plantute SANATOASE !

WELCOME to FISH land
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: