pentruca nu toti stiu engleza mi-am permis sa folosesc google traducere si sa postez aici ce a iesit
Dup? o cre?tere de creve?i ?i de decese legate de crustacee la ad?ugarea de plante de tancuri, s?pt?mâna trecut? am contactat Fera, care sunt responsabile pentru respectarea legisla?iei de import Marea Britanie. Eu prin e-mail, de asemenea, fermele din Singapore ?i Borneo pentru un r?spuns oficial. V? rug?m s? re?ine?i c? toate plantele din Asia de Sud-Est furnizate sunt afectate - nu doar din plante PlantedTanks.
http://www.fera.defra.gov.uk/plants/plantHealth/
Link-ul de mai sus este site-ul pentru Fera, care precizeaz? în mod clar ceea ce fac ?i ceea ce nu face ...
Pot confirma urm?toarele informa?ii au fost furnizate de fermele din Singapore, care furnizeaz? plantelor la pia?a din Marea Britanie. Aceast? informa?ie a fost consultat cu privire la persoanele cu respectate în aceast? industrie.
Certificarea fitosanitar? impune plantele sa fie libere de d?un?tori ?i boli înainte s? exporte în ?ara de destina?ie. Metodele aplicate sunt dup? cum urmeaz? - informa?ii furnizate pe exploata?ie:
Fabricile noastre sunt premium mic?orat în buprofezinul (0,01%) ?i TRICHLORFON (0,08%), pentru durata de 120 de minute
Furnizorul nostru principal pentru centralele standard moaie în imidacloprid 18,3% V / V (0,005%) pentru 45 de minute
Nostru de al doilea furnizor de baie standard, gama de plante, în imidacloprid 18,3% V / V (0,005%), de 60 de minute
Toate fermele recomanda ca urmare a expunerii la substan?e chimice de mai sus, toate plantele sunt sp?late în ap? dulce -, de?i acestea nu recomanda pentru cât timp. Sfaturi de la fermele pentru clien?ii finali este c? ei carantin? a plantelor într-un sistem de fabrica numai înainte de introducerea într-un rezervor populat cu inverseaz? ?i crustacee, etc
Plantele care sunt clasificate ca suprastoc r?mân în rezervoarele noastre de pân? la vândute - acest lucru poate fi de pân? la 6 zile.
Cerere a fost formulat? împotriva tuturor celor trei substan?e chimice detaliate mai sus, ?i, ca atare, vom produce acum o foaie de recomandare pentru clien?ii no?tri de a utiliza cu privire la carantina plantelor.
Recomandarea noastr? de ast?zi va fi ca toate plantele de la orice furnizor ar trebui s? fie pus în carantin? în ap? alcalin? pentru un minim de 2 ore la 48 de ore, apoi în cele din urm? cl?tite în ap? de la robinet înainte de a plus fa?? de orice rezervor cu prezenta animalelor. V? rug?m s? re?ine?i - spunem un minim de 2 ore ?i sugereaz? c? de 48 de ore s? fie mai bine ... Nu uita?i s? efectueze modific?ri de ap? atunci când este cazul.
Apa alcalin? poate fi f?cut? cu u?urin?? prin soda caustica sau peroxid de hidrogen amestecat cu ap? pân? când pH-ul ajunge la 8,5. Aminti?i-v? s? v? sp?la?i dvs. de plante în apa de la robinet ca o final? de preg?tire înainte de a merge în rezervor.
Ceea ce a fost observat în mod special este faptul c?
Trichlorofon este un pesticid organophosphate deosebit de agresiv. Acesta este, totu?i, poate fi detectat în ap? acid? de pân? la 526 zile la 20C la pH5.0. Asta a spus - dac? apa alcalina este folosita - pH8.5, atunci acest produs este de 99% degradat în termen de 2 ore.
Buprofezin este un insecticid - în mod special un acaricid. Acesta nu este aprobat pentru utilizare în Regatul Unit. De înjum?t??ire de degradare este de 50 de zile, în sol ?i în ap? de 16 de zile de la pH7.0, 20C. Acest produs a cere în mod specific extins carantin? de cel pu?in 48 de ore.
Imidacloprid este un insecticid sistemic. Acesta are un timp de înjum?t??ire 3 or? în ap? pH-ul neutru. Acesta este cunoscut a fi toxic pentru pe?ti, moderat toxic pentru crustacee ?i extrem de toxic pentru nevertebrate. Plus, a acestei substan?e chimice în ap? pentru a se degradeaz? reputa?ia de CO2 ca un efect secundar de degradare în prezen?a luminii.
Kind ceea ce prive?te