[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu nou betta.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
exp
Member
[Avatar]

IP:

Salutare!
Acvariul are masurile 30x27x30. Ciclarea a fost de peste 4 saptamani.
Cele 2 buturugi sunt din hornbach, legate strans cu guta ca sa stea in forma dorita. Singura pata verde, din pacate, este un muschi. "Buturugile" inca mai elibereaza putin tanin, dar sper sa scap la schimburi.
Substrat fertil nu am, pt ca o sa cumpar doar plante nepretentioase, am cautat anubias nana si in hornbach si in petshop-ul din afi, insa din cate am inteles se da ca painea calda. Pe langa anubias o sa mai cumpar probabil o valisneria pe care o voi pune sa mascheze filtrul. Daca o sa am probleme cu plantele o sa cumpar bile de fertilizare. Deasemenea urmeaza un background negru. Teste o sa fac intr-o sapt sau 2 dupa ce se duce absolut tot taninul din apa.
Locatarul, este un betta crowntail stelist, luat la mega oferta din petshop-ul din afi (12 lei). Am incercat sa-i fac poze, insa este prea extaziat de noua casa si nu sta locului, explorand fiecare coltisor non stop. Scuzati calitatea pozelor!
Am citit ca trebuie sa-i dau hrana cat mai diversificata. Unii am vazut ca ii hranesc cu tubifex, dar din cate stiu e o hrana periculoasa pt orice peste...
Prin urmare, rog vechii posesori de pesti luptatori siamezi sa imi recomande cateva tipuri de hrana pt un bettan sanatos si fericit.
Deasemenea astept si pareri in legatura cu amenajarea acvariului.

[Thumb - P5170134.JPG]

It is fear that gives men wings.
exp
Member
[Avatar]

IP:

Alte poze cu inculpatul.
[Thumb - P5170135 (2).JPG]

[Thumb - P5170153.JPG]

Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

eu i-as pune un autocolant pe spate, negru sau albastru.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutari, este foarte frumos luptatorul tau sa te bucuri de el. Clar ar mai merge cateva plante ca sa dai un aspect mai placut acvariului. Eu aveam la betta si o nuca de cocos pe care o lua in stapanire foarte des. Eu puneam si cate un fir-doua de cabomba, desi se recomanda plante de suprafata doar in perioada reproducerii. Am vazut ca dormea bine mersi pe planta , fiindca are frunze late si mari si nu e pretentioasa deloc. Betta sunt pesti deosebiti, o sa te incante daca ai grija de el. Daca vrei sa ii dai hrana de calitate, cumpara-i hrana congelata, e tratata si poti lua orice vezi cai place, tubifex, larve rosii, artemia fara sa risti sa bagi cine stie ce boli in acvariu.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
exp
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc pt reply-uri. M-am gandit si la cabomba, stiu ca este nepretentioasa dar am zis ca nu prea se potriveste cu habitatul lui natural, in schimb valisneria da. O sa incerc diverse aranjamente de plante oricum, nu e nimic stabil. As incerca sa leg un anubias de varful lemnului, "amano style", sa vad daca reusesc.
Fundalul va fi negru simplu.
Ma duc acum sa-i iau hrana congelata, sper sa gasesc. Peste mai curios ca asta n-am mai vazut, cand nu se lupta cu imaginea sa din oglinda, se uita indelung la fiecare coltisor din acvariu, buturuga nu mai zic... Trebuie neaparat sa-l plantez sa-i dau mai multe locuri de explorat. Deci, daca are cineva de vanzare vreo 3 fire de anubias pitici, si unu de valisneria, pm me.

vlad.a
Member
[Avatar]

IP:

Merge un fundal negru, albastru nu (nu mai iese in evidenta pestele...)! Ca hrana, prefera larve rosii congelate, merg si granule sau fulgi (sunt multe forme si tipuri de hrana...) . cu cat mai variat cu atat mai bine pt el. Ai grija sa nu exagerezi cantitativ cu mancarea... in rest...
Numa bine si ape limpezi.

Acvariile mele: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15728.page#137004 & http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14003.page#141253
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: