[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariul meu!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tzec_u
Junior member

IP:

acum sa vin si cu o problema.rasbora ai mei incep sa moara.nu stiu de ce.am observat ca nu unii din ei nu isi pot misca inotatoarele laterale defapt una dintre ele.devine alba si nu o poate misca.simptomul acesta l-a mai avut inca un rasbora care a murit.si astazi am inca unul cu aceeasi boala.pe ceilalti rasbora i-am bagat in altacvariu .sper sa nu imia fecteze si neonii si ceilalti pesti.
[Yahoo!]
tzec_u
Junior member

IP:

am reusti zic eu sa stabilizez acvariul.am facut tratament cu verde de malachit si pestii sunt ok acum.de 3 zile de cand am inceput tratamentul nu a mai murit niciunul,toti fac excremente normale acum.astazi am reusit sa fac si un capac din pvc.maine urmeaza sa iau autocolant.
ca un mic update am gasit astazi o gramada frumoasa de pietris in drum si nu am putut sa ma abtin sa nu iau putin.am completat peste ce aveam si arata foarte bine acum.la plante le merge de minune dupa ce am facut bomba cu co2.momentan in acvariu mai am:
-12 neoni
-3 zebre
-4 mulinezi
-2 sanitari
-1 ancistrus

am mutat din acvariul mare in acvariul mic de 15 litri urmatorii pesti:
-4 guppy
-1 zebra
-2 betta
ASTEPT PARERI,SFATURI.MULTUMESC.

[Thumb - SNC00182.jpg]

[Thumb - SNC00184.jpg]

This message was edited 2 times. Last update was at 20/03/2011 23:57:22

[Yahoo!]
tzec_u
Junior member

IP:

bun forum.saritori oameni.m-am mutat de la voi "prieteni")stergeti-mi postul va rog.
[Yahoo!]
VaiSiAmar
Junior member
[Avatar]

IP:

Poate lumea s-a plictisit sa iti dea sfaturi pe care oricum nu le asculti sau le interpretezi in felul tau.
Normal ca pestii tai incep sa moara din moment ce ai ciorba acolo, dupa cum ti s-a mai spus.
Poate ca e mai bine pentru toata lumea ca acest topic sa se inchida si tu sa iti gasesti niste prieteni adevarati, saritori pe care sa nu-i asculti si tot asa
Multa sanatate si tie dar mai ales pestilor!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: