Salutari!
Inspirat de multe nano-uri vazute pe forum sau in magazine m-am hotarat sa ma apuc sa imi fac si eu unul. Momentan totul este in stadiul de proiect. Marimile vor fi de 35x25x25, vreau sa folosesc sticla cu transparenta ridicata (dupa cum am vazut la nano-ul lui cibserg

) de 4 mm, volumul total al acvariului ajungand la 21,88 l, si cel mai probabil 19 litri volum util. Aici insa intervin dilemele si as avea nevoie de cateva sfaturi. Ca iluminare voi folosi o lampa Solar Duo Boy de 13w (sper ca e de ajuns, alternativa ar fi de 26w dar cred ca e cam prea mult); la substrat nu m-am hotarat daca sa folosesc ferti-soil (aquatic-nature), red bee sand (shirakura) sau Aqua soil de la Ada (astept sfaturi

); daca va fi nevoie voi introduce si co2. Filtrarea va fi asigurata fie de un filtru hang-on Hailea SL106 sau Aquatic Nature Flow 60 (si aici astept sfaturi). Plantele pe care le voi adaposti vor fi: covoras de glosso, utricularia si poate si ceva moss, E. Setaceum, staurogyne sp, si mai vedem

. Ca locatari intentionez ca acvariul sa fie destinat mai mult crevetilor, cativa red cherry, cativa amano, cativa red bee, si daca o sa se poata si vro 7-10 microrasbora galaxy; cred eu ca s-ar intelege de minune. Dupa ce ma voi mai documenta si in urma sfaturilor voastre o sa cumpar tot ce-mi trebuie si in maxim o luna sper sa am nano-ul pus la ciclat. Multumesc in avans

! Toate cele bune!!!