Am inceput cu un acvariu mic..iar acum 2 zile am trecut la ceva mai mare.Am sa dau copy de la profile.
Inainte am avut un acvariu confectionat cu cornier de vreo 36 L, de curand mi-am facut un acvariu cu urmatoarele dimensiuni:
Sticla de 8mm, L=90cm, l=40cm, H=50cm, 180 lirti.
Am pus subtrat "balastru" cu nisip..un fel de sort, 3 plante artificiale transferate de la celalalt, 2 scoici, o piatra ala din Grecia.
Am un filtru Aquael intern de 300l/h cu aerare a apei, un neon, lumina rece banuiesc, de 13W..trebuie sa mai imi cumpar un incalzitor de vreo 160W(momentan am unul de 25W), o maternitate(dubla), termomentru de camera pus in interior.
In prima faza l-am lipit cu Bison Sanitar(era specificat ca lipeste sticla, nu am mai stat sa citesc sa obs. ca nu e bun pt acvarii), dupa care in interior l-am taiat si dat cu lama(cutter), diluant, si i-am aplicat un strat de silicon de la Den Braven special pt acvarii. Mentionez ca nu am asteptat o sapt. cat scria pe siliconul pt acvarii.
Dupa aprox. 3 zile i-am facut proba in baie pe pardoseala.Rezultatul..unul foarte bun..pana in prezent nu am avut probleme.
Intrebarea mea e urmatoarea: exista vreo sansa sa dauneze siliconul pe care l-am utilizat la cadrul acvariului(adica cel dintre sticla-Bison Sanitar garantat 15 ani

)
stiu acum ca e toxic..de aceea l-am indepartat din interior.E posibil sa treaca de cel pt acvariu..si ulterios sa-mi moara pestii?