[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danmarius
Forum Index » Profile for danmarius » Messages posted by danmarius
Filtru extern Jbl 1501 greenline in cutie originala cu toate accesoriile,foarte silentios plin cu medii filtrante (matrix,micromec,siporax,bueti), 460 ron. Transport inclus prin curier daca se trimit bani inainte .
Reacor co2, din filtru de apa cu aerisitor,valva antiretur ...-60 ron Transport gratuit posta romana daca se trimit bani inainte.
Vand urmatorul pachet de plante: 4 fire hydrophila polisperma, 1 tufa 5x5 hydrocortyle tipartita, 8 fire staurogyne repens, 3 smocuri blixia japonica, 10 fire rotala rotundifolia red, 4 fire bacopa coroliana, 4 fire pogostemon erectus, 20 fire didiplis diandra, 1 fir ludwigia repens rubin, 6 fire heteranthera zosterifolia, 1 fir ammania bonsai, pot 10x10 eleocharis parvula, pot 5x5 java-moss. Pret 40 ron (transport inclus)
Schimb filtru intern Aquael Fan 3 plus folosit doar 4 luni(garantie inca 18 luni) , buretele este nou original aquael, foarte silentios.
Caracteristici: debit 750l/h, consum 12 W , pt acvarii 150-250L, reglarea debit apa ,echipat cu dispersor de aer care se poate roti 180 grade.
Schimb cu : pompa de valuri,pompa de recirculare,powerhead,balast electronic Osram 2x39W (unde este cazul se ofera diferenta)
Vand filtru intern Aquael Fan 3 plus folosit doar 4 luni(garantie inca 18 luni) , buretele este nou original aquael, foarte silentios.
Caracteristici: debit 750l/h, consum 12 W , pt acvarii 150-250L, reglarea debit apa ,echipat cu dispersor de aer care se poate roti 180 grade. Pret 75 ron ,transport inclus (posta romana).
Va multumesc !
@Porcu : Da intradevar trebuie sa le ordonez,weekendul asta o sa dau o parte din plantele care am mai multe si atunci o sa le pot aranja mai usor.
Bine v-am gasit ! Ma numesc Dan Marius ,detin un acvariu de 200L brut,plantat in care locuiesc 5 neoni,4 xipho,3 sanitari,2 CAE, 4 zebre si vreo 25 RCS.
image

Edited by Lucian: Am inlocuit poza!

Forum Index » Profile for danmarius » Messages posted by danmarius
Go to: