| Message |
|
|
|
Filtru extern Jbl 1501 greenline in cutie originala cu toate accesoriile,foarte silentios plin cu medii filtrante (matrix,micromec,siporax,bueti), 460 ron. Transport inclus prin curier daca se trimit bani inainte .
Reacor co2, din filtru de apa cu aerisitor,valva antiretur ...-60 ron Transport gratuit posta romana daca se trimit bani inainte.
|
 |
|
|
|
Vand urmatorul pachet de plante: 4 fire hydrophila polisperma, 1 tufa 5x5 hydrocortyle tipartita, 8 fire staurogyne repens, 3 smocuri blixia japonica, 10 fire rotala rotundifolia red, 4 fire bacopa coroliana, 4 fire pogostemon erectus, 20 fire didiplis diandra, 1 fir ludwigia repens rubin, 6 fire heteranthera zosterifolia, 1 fir ammania bonsai, pot 10x10 eleocharis parvula, pot 5x5 java-moss. Pret 40 ron (transport inclus)
|
 |
|
|
|
Schimb filtru intern Aquael Fan 3 plus folosit doar 4 luni(garantie inca 18 luni) , buretele este nou original aquael, foarte silentios.
Caracteristici: debit 750l/h, consum 12 W , pt acvarii 150-250L, reglarea debit apa ,echipat cu dispersor de aer care se poate roti 180 grade.
Schimb cu : pompa de valuri,pompa de recirculare,powerhead,balast electronic Osram 2x39W (unde este cazul se ofera diferenta)
|
 |
|
|
|
Vand filtru intern Aquael Fan 3 plus folosit doar 4 luni(garantie inca 18 luni) , buretele este nou original aquael, foarte silentios.
Caracteristici: debit 750l/h, consum 12 W , pt acvarii 150-250L, reglarea debit apa ,echipat cu dispersor de aer care se poate roti 180 grade. Pret 75 ron ,transport inclus (posta romana).
|
 |
|
|
|
Va multumesc !
@Porcu : Da intradevar trebuie sa le ordonez,weekendul asta o sa dau o parte din plantele care am mai multe si atunci o sa le pot aranja mai usor.
|
 |
|
|
Bine v-am gasit ! Ma numesc Dan Marius ,detin un acvariu de 200L brut,plantat in care locuiesc 5 neoni,4 xipho,3 sanitari,2 CAE, 4 zebre si vreo 25 RCS.
Edited by Lucian: Am inlocuit poza!
|
 |
|
|
|
|