[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: snap
Forum Index » Profile for snap » Messages posted by snap
Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentulele mai ales cel al ariei de Vanzari. Vei vedea ca pentru a posta la Vanzari trebuie sa te prezinti mai intai...

Multumesc pentru intelegere!

P.S. Si la orice topic trebuie sa pui si un Subiect

Administratia
singur atit de singur!!??

cum pot sa scap de algele verzi...toata apa mi-i verde...am scos 30% din apa si am folosit o solutie de ALGOL de la JBL da nimic...am dat dintre cei 7 oscari pe cel mai mare in viiitor voi ramine cu o pereche astept sa se formeze dar mi-a aparut problema cu algele....si inca ceva daca se poate sa ma lamureasca cineva carbunele din filtru se schimba la ce interval?
un ajutor....nimeni nimic?
Ma poate ajuta cineva cu o informatie?Apa din acvariu nu reusesc sa o fac sa fie limpede.Am un filtru extern ATMAN cap.1000L/h fac si schimburi dese de apa ea devine curata dar nu are limpezimea care stiu ca trebuie sa o aiba.Am avut inainte un alt filtru TETRATEC.
La ce temperatura se tin de obicei oscarii?
Deocamdata nu prea am ce face cu ei nu am cui sa dau dintre ei am sa iau masuri in momentul cind o sa apara problemele deocamdata e destul de liniste in acvariu
am un acvariu de 260L si am achizitionat 6 oscari maricei plus unul de vreo 25 cm vroia un vecin sa-l arunce si ma intreb acuma vazind ca ei cresc daca nu se vor opri din crestere neavind suficient spatiu?

Forum Index » Profile for snap » Messages posted by snap
Go to: