Message |
|
Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentulele mai ales cel al ariei de Vanzari. Vei vedea ca pentru a posta la Vanzari trebuie sa te prezinti mai intai...
Multumesc pentru intelegere!
P.S. Si la orice topic trebuie sa pui si un Subiect
Administratia
|
 |
|
singur atit de singur!!??
|
 |
|
cum pot sa scap de algele verzi...toata apa mi-i verde...am scos 30% din apa si am folosit o solutie de ALGOL de la JBL da nimic...am dat dintre cei 7 oscari pe cel mai mare in viiitor voi ramine cu o pereche astept sa se formeze dar mi-a aparut problema cu algele....si inca ceva daca se poate sa ma lamureasca cineva carbunele din filtru se schimba la ce interval?
|
 |
|
un ajutor....nimeni nimic?
|
 |
|
Ma poate ajuta cineva cu o informatie?Apa din acvariu nu reusesc sa o fac sa fie limpede.Am un filtru extern ATMAN cap.1000L/h fac si schimburi dese de apa ea devine curata dar nu are limpezimea care stiu ca trebuie sa o aiba.Am avut inainte un alt filtru TETRATEC.
|
 |
|
La ce temperatura se tin de obicei oscarii?
|
 |
|
Deocamdata nu prea am ce face cu ei nu am cui sa dau dintre ei am sa iau masuri in momentul cind o sa apara problemele deocamdata e destul de liniste in acvariu
|
 |
|
am un acvariu de 260L si am achizitionat 6 oscari maricei plus unul de vreo 25 cm vroia un vecin sa-l arunce si ma intreb acuma vazind ca ei cresc daca nu se vor opri din crestere neavind suficient spatiu?
|
 |
|