[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Sebi eu iti recomand peppermit shrimp la mine nu au avut nici o treaba cu altceva in afara de aiptasia
Voi sigur ati terminat sticla?daca da atunci felicitari ca mie imi place mult lucrarea
si la mine xenia e anemica cand aveam NO3 50 sau mai mult arata bine acu vai mama ei
Fericire mare in reeeeefu meu anthiasi au iesit la haleala
Din pacate un anthias sa dus sper ca cei care au ramas sa se acomodeze cu noile conditi....
Oau,si eu am acelasi coral in bazin in doua locuri diferite unul a ramas la fel de cand lam lipit iar celalat frag e de vreo trei ori mai mare,care ar fi motivul pt care unul infloreste si celalalt nu?
bine ai venit,vin azi pe la tine cu o punga.....
Sebi la sfarsitul luni sigur am sa iti vad bazinul.....sper ca mergem sa ii facem paguba lu shubi
Cu mare placere,cand ai timp da un tel si se rezolva.
Cei doi anthias sunt foarte speriati de doua zile nu si-au parasit locul de unde sau retras,am citit despre ei ca sunt pesti care prefera sa stea in grup asa ca azi mai primesc inca doi.Daca mai are cineva anthias sau a avut si imi poate da niste detali despre ei ar fi perfect!
Cel mai bine ar fi sa respecti programul de dozare pe care il da producatorul.
Eu am lista de la Dragos dar nu stiu sa o pun...nu ma pricep timitemi adresa ta de mail si iti trimit lista
Hai domnu Edi baga si niste poze
nickvvv wrote:Pasati lista de la coralis si la mine? Va rog.
Mersi

ai pm
Azi am tras o fuga cu un prieten pana la oradea si m-am cadorisit cu 2 anthias 1 seriatopora histrix pink 1 montipora digitata albastru,din pacate sixlin-ul nu e foarte incantat de venirea celor doi dar sper ca totul va fi ok.
Te-ai gandit sa refaci un pic aranjamentul pietrelor?asa in poza mi se pare un pic turtit cand am fost la tine parca arata altfel...
O poza cu parterul nu ai?
Toti sunt rezervati
Heiiiii Brox nu merge aparatu?ai promis niste poze...

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: