| Message |
|
|
Sebi acu pregateste ditamai obiectivu
|
 |
|
|
|
Sebi eu iti recomand peppermit shrimp la mine nu au avut nici o treaba cu altceva in afara de aiptasia
|
 |
|
|
|
Voi sigur ati terminat sticla?daca da atunci felicitari ca mie imi place mult lucrarea
|
 |
|
|
si la mine xenia e anemica  cand aveam NO3 50 sau mai mult arata bine acu vai mama ei
|
 |
|
|
Fericire mare in reeeeefu meu anthiasi au iesit la haleala
|
 |
|
|
Din pacate un anthias sa dus  sper ca cei care au ramas sa se acomodeze cu noile conditi....
|
 |
|
|
|
Oau,si eu am acelasi coral in bazin in doua locuri diferite unul a ramas la fel de cand lam lipit iar celalat frag e de vreo trei ori mai mare,care ar fi motivul pt care unul infloreste si celalalt nu?
|
 |
|
|
|
bine ai venit,vin azi pe la tine cu o punga.....
|
 |
|
|
Sebi la sfarsitul luni sigur am sa iti vad bazinul.....sper ca mergem sa ii facem paguba lu shubi
|
 |
|
|
|
Cu mare placere,cand ai timp da un tel si se rezolva.
|
 |
|
|
|
Cei doi anthias sunt foarte speriati de doua zile nu si-au parasit locul de unde sau retras,am citit despre ei ca sunt pesti care prefera sa stea in grup asa ca azi mai primesc inca doi.Daca mai are cineva anthias sau a avut si imi poate da niste detali despre ei ar fi perfect!
|
 |
|
|
|
Cel mai bine ar fi sa respecti programul de dozare pe care il da producatorul.
|
 |
|
|
|
Eu am lista de la Dragos dar nu stiu sa o pun...nu ma pricep timitemi adresa ta de mail si iti trimit lista
|
 |
|
|
|
Hai domnu Edi baga si niste poze
|
 |
|
|
nickvvv wrote:Pasati lista de la coralis si la mine? Va rog.
Mersi
ai pm
|
 |
|
|
|
Azi am tras o fuga cu un prieten pana la oradea si m-am cadorisit cu 2 anthias 1 seriatopora histrix pink 1 montipora digitata albastru,din pacate sixlin-ul nu e foarte incantat de venirea celor doi dar sper ca totul va fi ok.
|
 |
|
|
|
Te-ai gandit sa refaci un pic aranjamentul pietrelor?asa in poza mi se pare un pic turtit cand am fost la tine parca arata altfel...
|
 |
|
|
|
O poza cu parterul nu ai?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Heiiiii Brox nu merge aparatu?ai promis niste poze...
|
 |
|
|