[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kristikapa
Forum Index » Profile for kristikapa » Messages posted by kristikapa
A venit si acvariul. Scuzati calitatea pozei dar nu am avut nimic mai bun la indemana.
Multumesc pentru recomandare si astept PM-ul tau.
Am zis de la inceput ca intentionez sa achizitionez si un filtru extern pe langa cel intern. Ramane sa ma hotarasc care ar fi cel mai potrivit.

Pentru inceput ca si numar de pesti ma gandeam undeva la vreo 20 - 20 si ceva, maxim 3 specii. Iar pe masura ce cresc si vad cum stau cu masculii sa mai elimin din ei.
Acvariul vine si cu standul gata facut, deci momentan as incerca sa ma descurc fara sump. Din cate am inteles in pachet mai e inclus si un fitru intern BluWave09 (1200l/h). Sper sa faca fata... In ceea ce priveste filtrul extern inca nu am apucat sa vad ce se gaseste pe piata la ora actuala. Am vazut discutandu-se mult de jbl e1500 si inca unul de la fluvial parca.

O seara placuta si tie.
80% sunt hotarat sa optez pentru chiclide africane. Desi in ultimele zile m-am tot documentat si am citit pe forumuri despre ele consider ca inca nu am cunostintele necesare. Oricum nu e nici o graba. Vreau sa fac totul ca la carte in masura in care imi permite timpul si bugetul.

Crezi ca e neaparat necesara folosirea unui sump? Parca citisem ca nu.
Daca ce am tot citit o gramada de lucruri interesante pe forum si mi s-a facut iar dor de pesti, m-am lasat dus de val si am rezervat un acvariu de 300 de litri. E vorba de un Cayman Scenic. In cateva zile ar trebui sa intre in posesia mea. Am inceput sa fac si o lista cu ce mai am nevoie pana sa dau drumul la treaba. Indiferent de ce pesti o sa aleg, sigur o sa am nevoie de teste pentru apa si un filtru extern. Astept recomandari din partea voastra pentru ca unii fiind utilizatori mai vechi, sigur stiti care produse ofera cel mai bun raport calitate-pret.

In ceea ce priveste pestii pe care vreau sa ii tin, sunt intr-o dilema. Trebuie sa aleg intre chiclide africane sau un acvariu plantat frumos cu ceva neoni, colisa lalia, 1-2 ancistrusi...
Salut.

Numele meu este Cristi si sunt pasionat de acvaristica inca de pe vremea cand eram copil. La un moment dat am avut cateva acvarii, dar dupa o vreme am fost nevoit sa renunt din cauza ca nu mai aveam timp suficient sa ma ocup de ele corespunzator. Momentan cochetez cu ideea de a ma apuca din nou asa ca am inceput sa ma documentez, sa strang informatii pentru ca am ramas in urma cu "materia".

Forum Index » Profile for kristikapa » Messages posted by kristikapa
Go to: