Salutre. Vreau si eu ceva sfaturi pentru substrat.
Sa pun nisip sau pietris.(margaritar)
Acvariul o sa fie populat cu 4 carasei si poate ceva plante
care le pot rezista caraseilor.
Astazi dupa o saptamana de planuri am lipit acvariul cu dimensiunile 100/45/45 volum 202 litri.
Dupa ce se usuca siliconul incep noul setup pentru caraseii mei.
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
In cat timp de la lipire pot incepe amenajarea?
Dupa cateva zile apa a inceput sa se tulbure semn ca vechiul filtru inter nu facea fata.
Citind pe forum am gasit un filtru home made care m-a incantat. Am dat fuga la Horbach am cumparat
toate materialele de trebuinta adica : teava canal D160 18.69 lei, dop canal2*6.59 = 13.18 lei, mufa 13.39,
racord rapid 2*7.49 =14.98 , mufa rapida 4*16 =64 lei (parca) si materiale filtrante : burete grosier, burete fin, vata filtru,
cilindri ceramici, pompa submersibila 1000 L/H. Am ajuns acasa si am inceput constructia filtrului incetul si cu grija.
A iesit ceva de genul asta.
P.S Am mai cumparat inca doi carasei.
Salut. Dupa 5 ani de pauza pasiunea mea pentru acvarii si pestisori de acvarii a revenit. Plin de nerabdare de a avea cel putin doi pestisori
la care sa ma holbez cand am timp am scormonit prin debara in cautarea vechiului acvariu utilat cum era (jalnic) l-am gasit si la treaba
spalal aseazal pe ce gasesti un prosop de baie si punel la ciclat cu apa din fantana. A doua zi am achizitionat doi carasei de la Horbach
si i-am introdus in acvariu. Acvariul fiind total neamenajat decat doua pietroaie.