[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taken7
Forum Index » Profile for Taken7 » Messages posted by Taken7
Subliniez din nou ca am intrebat ceva si sa discutat altceva. Trebui sa intreb de revista si poate raspundea-ti de DVD Cineva a spus mai sus ca cine il va face se va urmari partea comerciala. Orice se face se urmareste partea comerciala, ideea e ca si eu am cumparata o gramada de produse care in momentul respectiv le credeam folositoare datorita reclamei pe care o aveau. Ideea e ca vreau sa realizam ceva chiar folositor. Ganditziva la pusti care se apuca de acvaristica si care ar vrea sa si-l faca ei acvariu: nu ar fii mai simplu pt el sa urmareasca un video pas cu pas si sa asculte sfaturile? Intr-o revista vezi pasii vezi schemele dar un mic detaliu scapat poate aduce la un rezultat nefavorabil. Exemplele ar putea continua. Pirateria stiu si eu ca e in floare :-) , am luat in calcul si detaliul asta. Dar sunt convins ca ar merita investitia mai ales ca ma intereseaza sa fac ceva cu adevarat folositor in primul rand, daca m-ar interesa aspectul financiar as putea vinde alte porcarii si cu ce reclama sa poate face in ziua de azi as vinde si tampenii.
cam off topic dar scuze de ortografie dar am o tastatura care mananca litere si eu am viteza si se pare ca nu pot corecta mesajul ce tocmai l-am postat (sau nu stiu eu)
Eu intreb de DVD sau CD si voi vb de revista. :-) . Intrebam de DVD deoarece una e sa citesti o explicatie cum sa lipesti ceva si una e sa ti se explice audio in timp ce iti si arata. Si itradevar sunt f multi care sau nu au acces la internet... sau nu stiu de forum. Pe DVD s-ar mai putea introduce filmulete explicative 3D unde este cazul. Deci eu vorbesc de un material foarte bine pus la punct si foarte folositor, nu doar un dvd pe care sa dai banul si sa zici: "pai asta stiam cum sa fac ca scrie pe toate gardurile". Bineinteles se va apela la greii acestui forum daca vor dori sa colaboreze. Sunt interesat de parerea voastra in legatura cu acest DVD deoarece lucrez in media si publicitate si vad foarte multe domenii care in opinia mea ar putea fii explicate si redate publicului interesat printr-un material f bun si noi il putem realiza daca merita ( si pt noi si pt cei interesati)
A-ti vrea sa existe pe piatza romaneasca un DVD despre acvaristica (CUM sa realizezi un acvariu, CUM sa il intretii, CUM sa faci orice legat de acvaristica) in care sa fie aratat tot prin filmulete video realizate cu "veterani" in domeniu?(genul emisiunilor discovery- cum sa construiesti....)

Forum Index » Profile for Taken7 » Messages posted by Taken7
Go to: