Message |
|
Vand acvariu Ferplast Cayman 80 scenic prof
Neoane t5 2x24 w cu reflector
Filrtru Bluwave 05 cu toate mediile filtrante
Incalzitor 100w
Pompa Blupower 500 l/h
Dimensiuni:81,5x36/46x52,5 capacitate 150 litrii
Un singur cablu de alimentare ,toate accesoriile se cupleaza in capac
Termometru digital
Lemne,nisip granulatie 0,7-1,1
Stand original
Backgrownd cu 2 fete
Priza programabila incorporata originala
Spatiu pentru hranitor automat
Pret: 800 Lei
Nr. tel: 0730.677.711

|
 |
|
Salut,si bine ai venit!
|
 |
|
Vand acvariu feplast cayman 80 scenic profi
Incalzitor 100w
Pompa Blupower 500 l/h
Termometru digital
Stand original
Backgrownd cu 2 fete
PRET:1200 LEI TEL:0730 6777 11 sau bogdan93leu@yahoo.com pozele le puteti vedea pe OLX
|
 |
|
Salut, incerca la AQUADEC!
|
 |
|
Incalzitor 100w
Pompa Blupower 500 l/h
Termometru digital
Stand original
Backgrownd cu 2 fete
Pret:1400lei usor neg. Tel 0730677711 sau bogdan93leu@yahoo.com
|
 |
|
Salut, am un tub de co2 jbl de 500 gr care l-am incarcat ,l-am adus acasa la caldura a crescut presiunea si a dat afara sa spart folia de la supapa.Intrebarea este unde pot gasi?Am facut din cutie de cola asa mi-a zis un baiat de unde incarc tubul .Nu mi se pare prea ok ma puteti ajuta?Cu stima!
|
 |
|
Salut Leon ,spune-mi te rog da randament filtrul de substrat?Este prima data cind il folosesti?Cu stima!
|
 |
|
Cumpar scalari altum astept oferte in pm.
|
 |
|
De ce eu il incarc la Ploiesti de cite ori vreau dar ii vine rindul cam la doua trei luni si costa 10 lei .
|
 |
|
Cat dai in trei luni pe plicuri iti iei un tub sh de 0,5 si apoi un reductor si esti mai in siguranta nu lua set co2 ci pe buca ti ca iesi mai ieftin urmareste netu i-am luat si unui coleg tub cu 70 de lei .Deci bafta!
|
 |
|
Salutare, am facut si eu cu bomba cu ceva timp in urma si am avut neplaceri ca mi-a bubuit recipientul in mina de am facut balconul varza.Dar am o intrebare cit te costa pliculetele rezerva pentru a produce co2 ul stiu ca sint destul de scumpe .Eu acum am un tub de la jbl de 0,5 cu care tot am reusit performanta sa omor pestii de doua ori nu am avut robinet de reglaj fin si sau dus 60 de pesti si vreo 50 de creveti asa ca mare grija .A, si era sa uit co2 la caldura isi dubleza volumul in tub. Ape limpezi va doresc!
|
 |
|
Salut ca posesor de discusi pot sa-ti dau citeva sfaturi asa la prima vedere.In primul rind ai curenti prea mari in apa,nu mai pune apa de osmoza pentru ca aia este fita eu ii tin cu apa de la robinet chiar si puii din 2 ponte .Discusii din cite vad sint cam micuti si cam putini nu prea se potrivesc cu scalarii am avut si eu combinatia asta si am renuntat ,cind se vor marii scalarii se vor agata de ei plus ca nu or sa prinda mincare ,discusul este un peste care minica in fite pe cind scalarii maninca ca porcii.Mai vad o chestie interesanta la tine ,bagi co2 dar in acelasi timp si oxigen prin piatra te umplii de alge .Scoate aerul si indreapta teava de la pompa spre suprafata apei sa faca putine valuri este suficient eu asa am pentru ca nu-ti va ramine co2 in apa .Fa tot ce ti-am scris si va fi bine mai vorbim!O seara buna!
|
 |
|
Salut parazitii intestinali nu face ca pestele sa se manifeste asa ,ai sa vazi ca excrementele sant si arata ca un fir de ata alb atunci poti sa-ti pui un semn de intrebare .Eu am fe mele de 9 cm care au depus de 4 ori una care este puii pe ea acum si una de de 2 ori care si-a mincat icrele .Cred ca urmeaza sa se formeze o pereche.
|
 |
|
Salut vezi ca acela dupa spusele tale pare sa fie "ritualul de imperechere"fi atent daca mai sta vreunul pe linga el si face la fel.Si da si tu mai multe detalii!O seara buna!
|
 |
|
Vind sau schimb discus leopard 15-16 cm mascul 150 lei sau schimb cu 2 mai mici 8-10 cm.mai multe detalii pe pm.
|
 |
|
Vind acvariu 710x400x360 sticla de 6mm
Stand acvariu 710x640x360 pal si hanex cu rama si sus si jos 2 capace
Rame acvariu material compozit coreean (hanex)
Iluminare led complet cu traf lampa pe toata lungimea acvariului
Incalzitor 200w
Filtru extern 700l/ora din material compozit (hanex)cu fultune ,ciclat
Pietris 1-3 mm
Background deosebit din (hanex)
Acvariul se vinde fara pesti si fara plante deoarece eu mi-am facut altul de 300 litrii
Acvariul este in stare impecabila start de 6 luni .
PRET:650LEI
TEL:0724928034
Pentru poze email.
|
 |
|
Nu are nici-o treaba geamul curbat eu am un ferplast cayman scenic de 150 litrii si am in el 8 discusi din care unul foarte mare este plantat ,lemne si se simt super .Un sfat nu le lasa locuri unde sa se poata ascunde pentru ca or sa devina salbatici si o sa ai probleme cu ei invata-i cu tine stai cit mai mult in fata acvariului .Eu cind le dau sa manince le bat usor in capac si se string toti sus.Discusii cu cit sint mai mici si mai putini sint speriosi.Iti doresc bafta!
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul vind sau schimb ciclide NIGROFASCIATUS ALBINOS cred ca sint 100-200 de bucati 3-5 cm pret 1,5-2,5 lei.Telefon:0766416533
|
 |
|
Salut si bine ai venit !Vreau sa vad acvariul pentru ca discusi am si eu.
|
 |
|
Bine ai venit Valentin te asteptam cu poze si ceva despre acvariu.O seara buna si ape limpezi!
|
 |
|