[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Istvan77
Forum Index » Profile for Istvan77 » Messages posted by Istvan77
aici sunt 2 poze de pe o parte si alta a peretelui

LA MULTI ANI Ma numesc ISTVAN si sunt din Tg. Mures. In primul rand cer iertare pentru greseli pe care le scriu fara sa vreau,dar nu pentru aceasta va deranjez Sunt la inceputul unui acvariu incorporat in perete.Am facut la comanda un acvariu din sticla de 6 mm cu dimensiuni ext. de 73cmx45cmx65cm,pe fund si pe laterale am lipit covor de burete gros de 10 mm,inainte de asta am intarit acvariul cu profil de AL. pe colturi.fiind constructor am incastrat in perete Acum va rog sa ma indrumati cu niste idei de amenajare si de confectionarea capacului cu iluminare in el,va mentionez ca nu asi folosi plante naturale in el Va trimit si poze daca reusesc sa atasez .Va multumesc,si astept sa-mi scrieti ,orce ideie e bine venit
multumesc de sfat ,dar greu ma descurc
LA MULTI ANI Ma numesc ISTVAN si sunt din Tg. Mures. In primul rand cer iertare pentru greseli pe care le scriu fara sa vreau,dar nu pentru aceasta va deranjez Sunt la inceputul unui acvariu incorporat in perete.Am facut la comanda un acvariu din sticla de 6 mm cu dimensiuni ext. de 73cmx45cmx65cm,pe fund si pe laterale am lipit covor de burete gros de 10 mm,inainte de asta am intarit acvariul cu profil de AL. pe colturi.fiind constructor am incastrat in perete Acum va rog sa ma indrumati cu niste idei de amenajare si de confectionarea capacului cu iluminare in el,va mentionez ca nu asi folosi plante naturale in el Va trimit si poze daca reusesc sa atasez .Va multumesc,si astept sa-mi scrieti ,orce ideie e bine venita

Forum Index » Profile for Istvan77 » Messages posted by Istvan77
Go to: