[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anton_vio@yahoo.com
Forum Index » Profile for anton_vio@yahoo.com » Messages posted by anton_vio@yahoo.com
si-a revenit caraselul, nu mai are nimic pe coada, iar rana aceea se vindeca(usor si sigur)
am sun acvariu cu dimensiunile 100, 50,50 si vreau sa pun ciclide in el. inaltimea coloanei de apa va fi undeva la 42 cm cu tot cu substrat. oare sa am am incredere intr-un geam cu grosimea de 8?
am si eu o problema cu un caras. acum o saptamana au depus, si dupa "luptele" pe care le-a dat i-a sarit un solz si acum vad ca la acea rana a aparut o infectie. si este putin umflatata zona aceea. acum am vazut ca si pe coada are o infectie sau ceva in genu...
acvariu are 80 litri si este populat cu 4 carasi(2 femele si 2 masculi la aproximativ 7 cm cel mai mare mascul) si 2 sanitari acvariul este plantat, perdea de aer si filtru(550 l/h) cu 2 medii filtrante, schimb de apa il fac la 5-6 zile. nu am facut achizitii de curand. va multumesc
nimic?
valabil
am pus o poza(se da fara pietris si fara decor)
vand acvariu 250 litri, home made, masa, incalzitor, pompa aer.
500 lei.(de preferabil in zona Galati, Braila pt ca asigur transportul in aceste zone)

valabil
am si eu un acvariu de 80 de litri dar e putin plantat, pt ca am niste carasi si sunt ca niste porcusori si nu am decat plante su frunze groase. ca substrat am pus pamant pt acvarii cumparat de la un pet shop din Galati(Real) si apoi am pus pietris peste el
mai gasesti si pietris fertilizat si nu vei mai avea nevoie de acel pamant, dar cica e mai scump. cica e mai avantajos acesya pt ca atunci cand scoti plantele, nu se tulbura apa
eu mi-am cumparat plantele din piatza mare, este un nene mai slabut, si mic de inaltime.... este de incredere si te ajuta cu ce ai nevoie.(il gasesti doar in weekend, acum s-a mutat in hala la subsol)
mai poti incerca tot in Braila, pe Bulevard, vis-a-vis de Dunarea(un pic spre Liceul Balcescu, dar aproape de Dunarea) este un pet shop,(pe colt de strada, il vei gasi foarte usor) doar cu acvarii se numeste "La Berze" te ajuta baiatu cu tot ce vrei legat de plante. si indicatii. are multe acvarii si foarte frumoase, ingrijite(eu de la ei am cumparat si am fost foarte multumit de amandoi)
mai am un acvariu de 80 de litri, si am "pamant pt acvarii" si peste pietris,,, il am de juma de an si merg plantele, nu am avut probleme cu ele
dar vazand pe net 2 tipuri de substrat... am cerut si eu o pareere
aaa. si inca ceva, vreau sa-mi fac un background 3d, am vazut ca se face din scartaitoare si se da cu ciment si apoi se vopseste, aveti idee ce fel de vopsea pot folosi?
si este vreo diferenta intre ele? legat de rezultate? de calitate? si cam cat ajunge o instalatide de CO2? am vazut la un pet shop ca o mica butelie e in jur de 50 de lei...
ms ca raspundeti atat de repejor
ms mult.
si legat de substrat.... sa pun pamant pt acvarii si apoi pietris(asa am la actualul) sau sa pun pietris fertilizat(parca asa i se zice)
ai vreun magazin online preferat?
asa ma gandeam si eu sa fac, dar nu stiu de unde sa iau neoanele, toata instalatia....aici am nelamuriri...
am inteles ce ai spus, dar nu stiu cum se conesteaza neoanele
si nu voi avea probleme cu umezeala? nu stiu cum sunt conectate... din cate am mai citit trebuie sa pun 3 neoane , sa ajung la 150 w.
si inca ceva, sa folosesc substrat si apoi pietris, sau sa pun substrat fertilizat?
am inteles. ms de informatii
asa voi face. cineva ma sfatuia sa le pun si pe colturi, sa intaresc incheieturile...
oricum am sa imbrac colturile in autocolant, si marginea de sus.
ma gandeam eu ca merge, ca oricum nu am sa pun apa pana sus,. las vreo 7 cm...
in ca o intrebare... de unde pot cumpara neoane pentru el, trebuie sa ii fac si capac, nu ma pricep, la ce am acum am un neon submersibil... nu stiu cum sa le conectez. de unde as putea sa cumpar online, ca in Galati nu prea stiu vreun pet shop bine aprovizinat, si vanzatori dispusi sa te ajute....
multumesc pt raspunsul prompt
sunt nou pe acest forum si am si eu o intrebare.
mi-am luat un acvariu home made, cu dimensiunile 100;50;50 cm, problema e ca are sticla de 8mm, daca ii fac niste intarituri pot dormi linistit? (l-am cumparat cu ochii inchisi ca sa zic asa)
vreau sa precizez ca vreau sa-mi fac acvariul plantat, cu cateva specii de pesti mici. mai am un acvariu de 80 de litri si vroiam sa fac un update...

Forum Index » Profile for anton_vio@yahoo.com » Messages posted by anton_vio@yahoo.com
Go to: