[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gabi22
Forum Index » Profile for gabi22 » Messages posted by gabi22
Nici asta nu scrie la profil , inseamna ca sant pe drumul bun , la 2 blocuri de Florentina ( magic nature ) .
Cu scuzele de rigoare , berceni , panselelor , daca nu ma machesc azi promit sa remediez problema .
Salutare, nu stiu unde sa postez acest anunt, am 50-60 l apa de osmoza si nu vreau sa o arunc, valabil azi, am nevoie urgent de acvariul in care am apa. 0766919125.
Cu modificarea ca inainte de robinetul de la punctul (A) , va veni un teul de la punctul (F — G) , pompa va urca apa direct in acvariu iar din A va veni apa catre alge din care va merge direct in camera pompei.
Scuze pentru dublu post, nu gaseam butonul edit.
Am uitat si de osmozor , Dennerle 130 , pe care deja l am , foarte putin folosit .
Salutare tuturor, datorita faptului ca mi place sa fac la fel ca maimuta ( treaba cu scarpinatul) , acum 2 saptamani am hotarat sa trec pe la Florentina sa mi fac o imagine despre ce inseamna un marin.
A doua greseala, am luat pitici cu mine, concluzia fara scapare, marin cu memo si prieteni lui.
Zis si facut, luat acvariu 100 /40 /40 ( in casa la indemana) gaurit de Dragos ( gaura de 42) luat flansa, urmeaza tevaraia.
Sump 80 / 35 /40, 4 compartimente dupa cum urmeaza: 1— compartiment pentru alge, 2— camera pompei Eheim 3000 deja achizitionata, 3— schimerul un NAC 5— 6 nu stiu exact, matrixul si ce mai trebuie, 4— compartimentul unde va intra apa din acvariu.
Saptamana urmatoare urmeaza sa dublez fundurile acvariilor, acvariile sant provenienta hornbach si sa compartimentez sumpul.
cumpar acvariu 100/50/50 - 100/40/50 tel 0766919125

Forum Index » Profile for gabi22 » Messages posted by gabi22
Go to: