[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Prajitura
Forum Index » Profile for Prajitura » Messages posted by Prajitura
Imi pare rau ca nu am mai revenit cu vesti dar a fost si este perioada tezelor....despre noul proiect nu va mai pot spune nimic pentru ca este inca in stadiul de convingere a parinitilor....(o mica paranteza)
Am avea o intrebare depsre acvariul actual:
Femelele guppy au pe "posterior" o pata neagra...am citi pe internet ca o sa faca pui dar as vrea si niste pareri de la voi....si mai e problema ca au toti gupy pe care ii am au acelasi model de coada si culoare....
Multumesc tuturor care mi-au raspuns la chemare
De maine am sa ma apuc sa citesc mult de la Coltul Incepatorului...
As vrea sa imi spuneti niste persoare cu care as putea sa vorbesc de acvariu si capac si sa imi spuneti dece lati ales (am reusit sa trag de centimetri pana a ajuns la 120
Vedeti,aici e problema.lungimea....Nu prea am loc pentru ca si camera mea nu nush cat de mare...nici nu pot sa ma plang ca e mica dar nici uriasa nu e...Eu tot incerc sa trag si sa profit de fiecare cm atat in lungime cat si latime dar deja am cam ajuns la limite....
Referitor la pesti ma gandeam sa tin in el vreo 3,4,5 chiar sanitari.....sau e nevoie de mai multi? niste guppy,xipho,vreo 5-10 neoni
Scalari nici nu ma gandesc sa tin(fara suparare pentru pasionati de scalari doar ca pur si simplu la cati miau murit nu mai vreau sa am)
Plante:
Ma gandeam sa imi pun niste substrat fertilizant (nush decare...astept pareri) si ceva plante easy pentru ca nu am timp sa stau si sa le curat si sa ma uit la ele toata ziua...din pacate
Ciclul azotului lam citit.(De 1000 de ori)
Cat despre citit acum citesc despre acvari....Problema este ca pe la mine prin zona nu sunt petshop-uri mari care sa aiba o varietate mare de speci de pesti
Singurul petshop mare din zona este la 20-30 km de orasul meu....sunt de langa cluj
Momentan am intrun acvariu 2 guppy,1 gurami albastru si inca unu care nush cum se numeste dar stiu ca e tot gurami
Poi pesti de apa dulce...ceva sanitari....asta sincer mi s-a parut ultima problema))
Sallut la toata lumea!
Avand in vedere ca sunt incepator(fac acvaristica de 2 ani) m-am gandit sa imi fac un acvariu mult mai mare decat cel de 25 de l
Mi-am propus sa imi fac un acvariu de urmatoarele dimensiuni:
L=100
l=60
h=50
Ce echipament,substrat,plante imi recomandati?
De ce lucruri ar trebui sa tin cont cand vreau sa fac asa ceva?
In primul rand sallut la toata lumea!(sunt nou atat pe forum cat si in acvaristica)
De o saptamana,aproape 2 miam cumparat un acvariu de 25 l cu tot ce treubie in el respectiv filtru intern,incalzitor,etc..
Dupa ce am citit tot ce scrie pe topicul acesta .
In el tin 1 caras si 3 gurami dintre care 2 astazi miau sarit din acvariu(am capac la acvariu dar era deschis)...
Imi puteti recomanda niste plante pentru acvariul meu dar si daca puteti sa imi spuneti ce ia determinat pe pesti mei sa sara din acvariu...de obicei doar urca pna sus,iau putin aer si atat...stiiu ca eu au aparatul respirator putin mai complicat decat alti pesti

Forum Index » Profile for Prajitura » Messages posted by Prajitura
Go to: