[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: caras4
Forum Index » Profile for caras4 » Messages posted by caras4
Da e vorba de africani, deci cam 10 pesti, ok, am inteles.
Buna ziua,

As dori sa imi iau un acvariu de 160 de litri (90x40x45) si as vrea sa stiu cam cati pesti as putea sa tin in el si cam ce familii mi-ati recomanda pentru un incepator avand in vedere ca pana acum nu am mai avut asa ceva.
Si inca ceva, stiu ca nisipul trebuie sa fie foarte fin, ok, dar ca si decoruri, ce as putea alege si ce filtru mi-ar trebui?
Si de asemea daca am nevoie sau nu de pompa de aer?

Multumesc anticipat!
Cumpar pui ciclide africane: labidocromis caeruleus, elongatus mpanga, acei msuli, demasoni.

Multumesc
Ok, am inteles o sa maresc volumul acvariului, dar ce specii mi-ati recomanda de ciclide vreau de malawi si sa fie cat mai mici, asa pt inceput.
Cu ce ciclide credeti ca as putea incepe, avand in vedere ca vreau sa tin asa ceva, vreau ciclide africane, insa nu mari, cat mai mici posibile?
ok mersi mult.
Ce ziceti, pentru un acvariu de 80L x 40l x 40h, sticla e bine daca e de 6mm grosime??
Ma gandeam sa tin, intr-un acvariu de 60l, sau 80l maxim 8 ciclide, 4 caeruleus si 4 elongatus mpanga, ce ziceti, ar merge, asta pt inceput, ca mai apoi o sa-i mut intr-un acvariu mai mare.
Bine, mersi mult.
ok mersi, si cum ar trebui sa amenajez acvariul?
Sau cum ar trebui sa arate, ce ar trebui sa aibe??

Ms.
Cei drept, când zic acvariu nano, m-am gândit la unul de 60 de litri
p?i... ceva mic, caeruleus, cv de genu... sau nu prea merge?
Buna, sunt nou pe aici, as dori sa-mi achizitionez un acvariu in care sa tin ciclide, ce credeti un nano acvariu ar fi ok pentru inceput? Ceva sfaturi pentru un greenhorn va rog.

Multumesc anticipat

Forum Index » Profile for caras4 » Messages posted by caras4
Go to: