[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: costelino
Forum Index » Profile for costelino » Messages posted by costelino
in nici un caz nu te-ar scapa de ce ai tu acolo cu un Uv, mai degraba cu un black-out dar trebuie sa reduci din intensitatea luminii si din fertilizare, dupa ce iesi din black-out mergi cu lumina macar 1 saptamina cu 0,6w/l cel mult si redu fertilizarea la mai mult de jumatate, asta e parerea mea, colegii cu mai mult expierenta te vor sfatui mai pe-ndelete cum sa procedezi ;), o duminica placuta!
imi place , sa ai grija putin la marsilia, zic asta fiindca am patit-o ;) , se umple repede de bba daca nu-i convine ceva ))), in rest bafta cu bijuteria ;)
fertilizezi cu fertilizant Ada? S-au ...
scuze de offtopic, de unde ai cumparat lily si cat ai dat?
mersi pt raspuns romica, doar am citit intreaga postare dar mintea imi zboara aiurea ))))
ar fi pacat sa nu participi cu setup-ul asta la concurs, mie imi place1
din cate poturi sau cate poturi ai plantat acolo? ;)
chiar e frumos
cum se mai prezinta acvariul?
multumesc pt raspuns, astept si eu niste ada, 9l pt un acvariu de73,5/31,5 sa-i fac un strat de cca 4cm!
ai folosit si Ada bacter100 cu Penac? sau ai clatit substratul si l-ai pus in acvariu?
ma numesc Constantin, prietenii imi zic costelino, am 38 de ani, sunt din botosani, am lucrat ca agent de paza, cochetez cu pasiunea de vreo23 de ani cu mici si mari intreruperi, acum am un acvariuy de 85l brut ce isi asteapta portia de 9l de amazonia fiindca m-am saturat sincer de manado, a devenit casuta cianobacteriei si a algei fir de par, asta din cauza ca nu a am avut un amic, sfatuitor, internet sa-mi zica ce-i aia ciclare si multe altele

Forum Index » Profile for costelino » Messages posted by costelino
Go to: