[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bpetrus
Forum Index » Profile for bpetrus » Messages posted by bpetrus
cumpar urmatoarele ciclide americane: green texas sau cianogutatus texas ( mascul ori femela , sau amindoua): red devil mascul , doar daca este rosu, nu portocaliu sau alb; red parot, femela astept oferte : 0745370022 balanica
salut! ma numesc balanica petrus, si sint din tulcea. pestii de care ma ocup sint cilide americane. gasiti niste filme cu pestii mei la ciclide cu titlul ciclide americane. am 2 acvarii mari , 2 maternitati si alte 2 acvarii mari in care cresc puii. sint deschis la orice oferte de schimb. va multumesc!
salut, am vorbit in privat sau la telefon cu multi dintre voi, am facut chiar schimb de pesti, dar pana acum nu am pus nicio fotografie cu acvariile mele pt. ca nu am reusit sa le postez. am facut niste filmulete si le-am ridicat pe youtube si acum o sa le postez si aici. sint cam multe dar poate aveti rabdarea sa le vizionati. sint in filmulete 2 acvarii cu americane , 2 bazine mai mici pentru reproducere si alte doua in care cresc puii. am si o rugaminte la voi. am fost atentionat ca voi fi banat cind am postat un anunt de vinzare si nu stiu pt. ce. am intrebat administratorul si nu mi-a comunicat motivul. poate stiti voi ce anume am omis si imi faceti cunoscut, pt ca vreau sa fiu in regula. multumesc!

Vad ca omiti in continuare sa citesti si sa aplici ceea ce scrie in Regulamentele acestei comunitati...
La urmatoarea abatere vei fi banat definitiv.

Administratia
Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentele mai ales cel al ariei de Vanzari...
Avem anumite reguli si pretentii, de la userii nostri.
Multumesc pentru intelegere!

Administratia

Forum Index » Profile for bpetrus » Messages posted by bpetrus
Go to: